Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A meggyborom 18%-osra sikerült. Persze kis köze volt hozzá a spéci fajélesztőnek. Kis kóstolgatás után garantált csontlágyulás,és talpgömbölyödés a mellékhatás Nem olyan rossz az...

Komment

Jövő héten be kell motoroznom egy gépet,de a tulaj szerint kicsi a kompresszió. Persze kiderült nem a kompresszió kicsi....csúszik a kuplung. Hibafeltárás részben kész... szóval jövő héten próba. Click image for larger version

Name:	face hird 092.jpg
Views:	2
Size:	194.9 KB
ID:	152792

Komment

Mi a "lekvár" van a hengerbe?

És egy kis "szolgálati közlemény". A Dropbox-nál úgy döntöttek hogy megszűnik a publikus mappa ezért az összes onnét linkelt cuccom elérhetetlenné vált(a fotóalbumokat ez nem érinti)...
        Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 szept. 02, 11:01.

Komment

Alu oxid + rozsda. Megpróbáltam finoman 2kg-os kalapács segítségével lehúzni a hengereket, de drasztikusabban kellett hozzá állni. cca 40 perc alatt lenn van a két henger. Mai nap beutalom a fejeket gyógyfürdőbe,hogy időben kész legyenek.

Komment

Csemő Jawa fesztivál: Click image for larger version

Name:	WP_20170902_11_50_46_Pro.jpg
Views:	1
Size:	205.5 KB
ID:	152793Click image for larger version

Name:	WP_20170902_12_05_50_Pro.jpg
Size:	208.7 KB
ID:	152794Click image for larger version

Name:	WP_20170902_12_19_31_Pro.jpg
Size:	204.4 KB
ID:	152795Click image for larger version

Name:	WP_20170902_12_19_09_Pro.jpg
Size:	203.8 KB
ID:	152796Click image for larger version

Name:	WP_20170902_12_18_07_Pro.jpg
Size:	204.2 KB
ID:	152797OT-s 634, az első, amit láttam. Click image for larger version

Name:	WP_20170902_12_17_47_Pro.jpg
Size:	207.7 KB
ID:	152798
            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 szept. 02, 12:53.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Megpróbáltam finoman 2kg-os kalapács segítségével lehúzni a hengereket, de drasztikusabban kellett hozzá állni. cca 40 perc alatt lenn van a két henger. Mai nap beutalom a fejeket gyógyfürdőbe,hogy időben kész legyenek.
              Click image for larger version

Name:	DSC03167.jpg
Size:	188.7 KB
ID:	152799Click image for larger version

Name:	DSC03168.jpg
Size:	187.5 KB
ID:	152800

Ezt a témát bontsuk ki egy kicsit jobban. mert én is ezzel küzdök, csak én a kalapácshoz hozzá sem merek nyúlni.
              Eddig láncsprayt és csavarlazítót kapott,eredménytelenül. és sajnos a felső holtponton állt meg.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                [ATTACH=CONFIG]37237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37238[/ATTACH]

Ezt a témát bontsuk ki egy kicsit jobban. mert én is ezzel küzdök, csak én a kalapácshoz hozzá sem merek nyúlni.
                Eddig láncsprayt és csavarlazítót kapott,eredménytelenül. és sajnos a felső holtponton állt meg.
                Annó Jawa Mustangot szedtem szét ami hasonló volt. Gyertya nélkül állhatott, a gyűrűk hozzárohadtak a perselyhez.
                Minden csavar ki, a gazdája megfogta a hengernél fogva én meg kalapáccsal püföltem a dugót. A végén kijött(mondjuk a dugó teteje homorú lett )
                Aztán hengerfúrás, új dugó...

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  [ATTACH=CONFIG]37237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37238[/ATTACH]

Kérd kölcsön a röfi pörzsölőt valakitől és gyújts be alá...

Komment

Ezt a témát bontsuk ki egy kicsit jobban.
                    Heegany jól mondja. Én egyedül vagyok,inkább melegítettem és hűtöttem... utána egy keményfa henger és kalapács. Click image for larger version

Name:	face hird 095.jpg
Size:	187.3 KB
ID:	152801A hengerfejben a korrózió cm mélyen..szerencsére még nem lyukadt át.Click image for larger version

Name:	face hird 094.jpg
Size:	196.8 KB
ID:	152802 Kis bíztatásra a gyűrűk nagy része kipattant,így azokat megmentem. Hideg zsíroldóval szépen tisztítható az égéstér, a kokszot,oxidot jól oldja.

- - - Updated - - -

Eddig láncsprayt és csavarlazítót
                    Én fékfolyadékot használok.

- - - Updated - - -

Fejlemény: A motorból 1,5l helyett 3,5l benzines vizes olajat engedtem le... a hajtókarok szorultak, a főtengelycsapágyak még jobban. Negyedikbe kapcsolva és a hátsó kereket előre-hátra forgatva megjárattam...most a berúgó karral is könnyedén forog.

Komment

Mai kukázásom eredménye ! Majd Heeegany leteszteli !Click image for larger version

Name:	DSC_0450.jpg
Size:	193.5 KB
ID:	152810Click image for larger version

Name:	DSC_0451.jpg
Size:	205.5 KB
ID:	152811Click image for larger version

Name:	DSC_0452.jpg
Size:	186.8 KB
ID:	152812Click image for larger version

Name:	DSC_0453.jpg
Size:	193.0 KB
ID:	152813

Komment

A Würth-ös fesz.kereső az király cucc. Dolgoztam olyannal, nagyon szerettem...

Komment

Ebben a témában leírtam egy célszerszámot. Már a 8-as puska sem volt elég meleg !https://veteran.forum.hu/pannoniak-s...79/index2.html

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Mai kukázásom eredménye ! Majd Heeegany leteszteli ![ATTACH=CONFIG]37248[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37249[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37250[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37251[/ATTACH]
                            Bal oldali Würth-ös ketyere van nekem is. Egyik kedvenc
                            A mellette lévő kb ugyan azt tudja ránézésre. A másik kettő meg jó régi cucc, azokhoz nem igazán értek (jobb oldali olyasmi ami volt is apámnak. A mellette lévő nem tudom miféle)

Komment

A mellette lévő kb ugyan azt tudja ránézésre.
                              A UNI-T márkájúval érdemes vigyázni. A motoron végzett méréseknél többre én nem igen használnám. Például:
                              https://youtu.be/i2Tkm21dI1g?t=208

Ha itt ennyire spóroltak akkor az se lehet egy életbiztosítás...

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                A UNI-T márkájúval érdemes vigyázni. A motoron végzett méréseknél többre én nem igen használnám. Például:
                                https://youtu.be/i2Tkm21dI1g?t=208

Ha itt ennyire spóroltak akkor az se lehet egy életbiztosítás...

Azért egy feszültség kémlelő ennyire csak nem gányolt belülről. Abba azért lényegesen kevesebb technika van.

Egyébként működnek? Két mérőtüskét összeérintve sípol? (ha nem akkor kapd szét és cserélj elemet. Würth-öst szerintem szét kell szedni. Mondjuk ami nekem van abba még nem cseréltem elemet. Pedig már vagy éve megvan. Van egy másik fajta is, annak az alján vagy egy fedél, azt kitekerve jönnek ki az elemek. Ha jól látom az UNI-T is ilyen)
                                Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2017 szept. 03, 00:08.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information