Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    mit szórjak rá a mohásodás ellen ?
    Égetett mészport, vagy vasgálicot.
    Előtte érdemes eltávolítani annyi mohát amennyit csak lehet (gereblyézéssel, gyepszellőztetővel).
    Árnyékos, párás, nedves területen sajnos vissza fog jönni, de később is lehet vasgálicozni.
    A vetéshez nem késő. Vetettem füvet már júniusban, augusztusban, októberben, ennek mindegy csak víz legyen elég.

Komment

Kedves kocsmalátogatók!

Tud valaki, valamit Kiss Attiláról (Atti69)? Már rég nem írt ide, pedig sok jó projektje van...

Üdvözlettel!

Komment

Sajnos nem tudok semmit,illetve annyit azért igen,hogy el lehet foglalva a kerti munkákkal,mert szeret megtermelni magának sok mindent,ami érthető is,ha egyszer már van hozzá területe.Nagyon remélem,hogy ez állhat a hallgatás mögött és nincs semmi egyéb komolynak mondható probléma.Sajnos nem tudom a telefon számát,mert egyébként érdeklődnék tőle,a hiányzás okáról.

Üdvözlettel:Che

Komment

Én is abban reménykedem,hogy csak serénykedik....
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az idei találkozón okvetlenül írjuk fel egymás telefonszámait,-már akik ott leszünk,mert ilyen esetekben jól jönne egy gyors információ!

Ma hívtam telefonon Apacsavót,de nem vette fel,pedig Gyula nap van,-most meg már este van,de holnap ismét megpróbálom.Szerencsére nagyon szép az idő,dolgoztam egész nap a kertben,-bontogatom le a kiszedésre ítélt fákat,van közte juhar,kőris,dió és eper.Jól meg kell harcolni velük,-lassan múlik a kitolós létrám a tériszonyom,már a házgerinc magasságig is eljutottam,de azért ott már tényleg állt mellettem még vagy két majré,-hiába a pincében nem jobb,de biztonságosabb,kivétel a borospince.

Kellene csinálni egy komolyabb gallyaprítót,mert hegyekben állnak már a kertben a ledarabolt ágak,gallyak.Egyenlőre csak gondolkodom rajta,kellene hozzá 2db. jó nagy modulos,egyenes fogazású homlokkerék,olyan 200-220 mm. átmérőben.Egyenlőre ez még nagyon távlati terv,mondhatnám-gondolat.

Sintér is nagyon el van veszve,régen láttam már fenn a fórumon,hogy vele is mi lehet?

Üdvözlettel:Che

Komment

Mindketten régen látogatták meg a fórumot, március 24,
              Sinter mester még régebben...

Komment

Estére lesz megfejtés Józsi áll közelébe előzetesként. Most én is szaladok- Pá.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Estére lesz megfejtés
                  Este van !!!!! !
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv mindenkinek! Nem virulok de élek még. Munka özön.. s mivel van bennem egy kevés mazochizmus vettem két roncs ETZ 250-est hogy legyen bajom elég. Sok kifutó munkám volt,de nem készítettem képeket mert a BMW már nekem is unalmas..

Komment

Ezt azért megörökítettem. Nagyon kellemesen,jól motorozható gép attól függetlenül hogy csak 250ccm. Meglepően jól gyorsul és kellemesen duruzsoló a hangja 80-as tempónál. A tartályán a krómbetétet én festettem.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        A tartályán a krómbetétet én festettem.
                        Azt viszont csípném,a betétes festés a kedvencem..tank...sárvédők..láncvédő.látszik a képeimen.

Komment

Az egyik már jelentkezett a másikról is azt tudom nála is meló 1000-rel! -szerencsére bár kicsi feddésben részesítem Őket. Igaz az Adminjaink is inkognitóba vonultak! Stb-Stb. név nélkül folytatva a felsorolást.

Komment

Reggeli játék.. Ez az oldalas felújításra került ide.. mikor elkezdtem bontani,akkor jöttek a szörnyűségek. Igazi műhelyszemétből összedobált fstalicska volt... a lengővillatengelyt beleverték kalapáccsal s a kilógó részt leflexelték. Oldara fektetve 5kilóssal tudtam kimozdítani. A lemezek deformálva, a blokk tömítésekkel összerakva.. viszont elolvadt léptetővillával és homokkal telt váltó és forgattyús térrel. Gyanús volt a blokkfelek szine is..hát persze hogy nem voltak azonosak az illesztőszámok. Szerencsére összerakáskor nem okozott gondot,könnyedén forgott az újított főtengely. + sok bosszúság amik menet közben elvették a kedvem.. berozsdált szorult km számláló, fognélküli lánckerekek, első teleszkóp elgörbülve, hátsók berohadva+stb.. Már célegyenesben vagyok,de a sárvédő az oldalason igen csúnyán állt... így a kifelé dőlését megszüntettem a tartónyúlvány visszaegyengetésével.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Azt viszont csípném,a betétes festés a kedvencem..tank...sárvédők..láncvédő.látszik a képeimen.
                              Szép is az.. Itt a csíkokat és az emblémát maszkolni kellet.. ha elejétől én csinálom harmada munka.

Komment

Szervusz Atti!

Csakhogy előkerültél,már kezdtünk aggódni,hogy valamilyen baj történt veled.Legközelebb,ha ilyen hosszú időre ki szeretnél maradni a társaságból,-tessék fizetés nélküli szabadságot kérni és értesíteni a fórum tagokat,-mert akkor tudjuk,hogy nincs bajod!

Baráti üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X