Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Az idei találkozón okvetlenül írjuk fel egymás telefonszámait,-már akik ott leszünk,mert ilyen esetekben jól jönne egy gyors információ!

    Ma hívtam telefonon Apacsavót,de nem vette fel,pedig Gyula nap van,-most meg már este van,de holnap ismét megpróbálom.Szerencsére nagyon szép az idő,dolgoztam egész nap a kertben,-bontogatom le a kiszedésre ítélt fákat,van közte juhar,kőris,dió és eper.Jól meg kell harcolni velük,-lassan múlik a kitolós létrám a tériszonyom,már a házgerinc magasságig is eljutottam,de azért ott már tényleg állt mellettem még vagy két majré,-hiába a pincében nem jobb,de biztonságosabb,kivétel a borospince.

    Kellene csinálni egy komolyabb gallyaprítót,mert hegyekben állnak már a kertben a ledarabolt ágak,gallyak.Egyenlőre csak gondolkodom rajta,kellene hozzá 2db. jó nagy modulos,egyenes fogazású homlokkerék,olyan 200-220 mm. átmérőben.Egyenlőre ez még nagyon távlati terv,mondhatnám-gondolat.

    Sintér is nagyon el van veszve,régen láttam már fenn a fórumon,hogy vele is mi lehet?

    Üdvözlettel:Che

    Komment


      Mindketten régen látogatták meg a fórumot, március 24,
      Sinter mester még régebben...

      Komment


        Estére lesz megfejtés Józsi áll közelébe előzetesként. Most én is szaladok- Pá.

        Komment


          sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Estére lesz megfejtés
          Este van !!!!! !
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

          Komment


            Üdv mindenkinek! Nem virulok de élek még. Munka özön.. s mivel van bennem egy kevés mazochizmus vettem két roncs ETZ 250-est hogy legyen bajom elég. Sok kifutó munkám volt,de nem készítettem képeket mert a BMW már nekem is unalmas..

            Komment


              Ezt azért megörökítettem. Nagyon kellemesen,jól motorozható gép attól függetlenül hogy csak 250ccm. Meglepően jól gyorsul és kellemesen duruzsoló a hangja 80-as tempónál. A tartályán a krómbetétet én festettem.

              Komment


                Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A tartályán a krómbetétet én festettem.
                Azt viszont csípném,a betétes festés a kedvencem..tank...sárvédők..láncvédő.látszik a képeimen.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                Komment


                  Az egyik már jelentkezett a másikról is azt tudom nála is meló 1000-rel! -szerencsére bár kicsi feddésben részesítem Őket. Igaz az Adminjaink is inkognitóba vonultak! Stb-Stb. név nélkül folytatva a felsorolást.

                  Komment


                    Reggeli játék.. Ez az oldalas felújításra került ide.. mikor elkezdtem bontani,akkor jöttek a szörnyűségek. Igazi műhelyszemétből összedobált fstalicska volt... a lengővillatengelyt beleverték kalapáccsal s a kilógó részt leflexelték. Oldara fektetve 5kilóssal tudtam kimozdítani. A lemezek deformálva, a blokk tömítésekkel összerakva.. viszont elolvadt léptetővillával és homokkal telt váltó és forgattyús térrel. Gyanús volt a blokkfelek szine is..hát persze hogy nem voltak azonosak az illesztőszámok. Szerencsére összerakáskor nem okozott gondot,könnyedén forgott az újított főtengely. + sok bosszúság amik menet közben elvették a kedvem.. berozsdált szorult km számláló, fognélküli lánckerekek, első teleszkóp elgörbülve, hátsók berohadva+stb.. Már célegyenesben vagyok,de a sárvédő az oldalason igen csúnyán állt... így a kifelé dőlését megszüntettem a tartónyúlvány visszaegyengetésével.

                    Komment


                      mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Azt viszont csípném,a betétes festés a kedvencem..tank...sárvédők..láncvédő.látszik a képeimen.
                      Szép is az.. Itt a csíkokat és az emblémát maszkolni kellet.. ha elejétől én csinálom harmada munka.

                      Komment


                        Szervusz Atti!

                        Csakhogy előkerültél,már kezdtünk aggódni,hogy valamilyen baj történt veled.Legközelebb,ha ilyen hosszú időre ki szeretnél maradni a társaságból,-tessék fizetés nélküli szabadságot kérni és értesíteni a fórum tagokat,-mert akkor tudjuk,hogy nincs bajod!

                        Baráti üdvözlettel:Che

                        Komment


                          Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Csakhogy előkerültél
                          Nem szándékoztam.. így sikerült. Most elhoztam a gyerekeket s kissé lazulás van. Köszönöm az aggódásotokat! Ezért is jó itt lenni,+ a többi jóért. Közel állsz a szivemhez Józsi bátyám,jólesett az írásod.. Persze a többi barátot is szeretem.. jó ez a csapat.

                          Komment


                            Nekem is nagyon jól esnek az emberi szavak,mert ebben a világban ilyenekből kevés adatik,-pedig tulajdonképp ez a vagyon.Valahogy az elmúlt vasárnap után nagyon kiüresedtem és rájöttem sajnos arra,hogy az elkövetkező négy évben nem nagyon fogom hallgatni a Kossuth rádiót,mert nem lesz mit benne hallgatni.

                            Lassan olyan lesz ez a társaság,akik itt gyakran írogatunk,mint egy család,azzal a kivétellel,hogy itt mi választjuk egymást és,ha valaki huzamosabb ideig nem jelentkezik,akkor azért aggódik az ember.Megkérdezi magától,-tán csak nem érte valami baj Őt,vagy a családját és a fórum sem úgy működik pontosabban,-nem forog kerekre.

                            Örülök,hogy nincs semmi komolyabb problémád,a srófoláson kívül,-azt meg szeretjük csinálni,de azért más is van a világon!

                            Üdvözlettel:Che

                            Komment


                              Egyetértek. Bizony kevesektől kapunk emberi szavakat,pedig ezekre szükség van. A kor szerencsére bölcsességet hoz amiben Te előttem jársz.. minden írásod tanácsokkal teli bölcsesség számomra amiért köszönet jár. Jó ide,ehhez a közösséghez tartozni.. családban érzem magam közöttetek,s ez jó érzés.

                              Komment


                                Esett valaki másnál is ilyen saras eső?
                                https://www.dropbox.com/s/g2d6pi01xu...5_001.JPG?dl=0
                                https://www.dropbox.com/s/jdook92wr2...1_002.JPG?dl=0

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X