Joker ötlete a nyerő az jól tűri a napsütést és kevés vízzel elvan. Felrakás előtt befested zöldre és rászabadítod a gyerekeket pingálják ki még télen is ha látod mosolyt csal az arcodra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéserászabadítod a gyerekeket pingálják ki még télen is ha látod mosolyt csal az arcodra.
- 1 like
Komment
-
A tűzbab,vagy Török bab egy nagyon szép és hasznos növény,ahogy a képeket elnézegetem amit a neten találok róla,lenyűgöző látvány.Nagyon dúsra tud nőni és a termése,mint zöldbab,mint szárazbab emberi fogyasztásra alkalmas.A hátránya,hogy ezen a klímán csak egynyári növénynek tekinthető és minden évben újra kell vetni,de nagyobb ládákban is jól megvan,kellő öntözés mellett.Általában előnybe részesítem az olyan növényeket,amelyeknek a szépségen túl fogyasztható termésük van.
Nálunk vadszőlő van a drótkerítésre futtatva,a mostani eszemmel inkább szőlőt futtatnék rá,mert annak haszna is van,a repkény,vagy borostyán meg egy útálék élősködő,burjánzó,falromboló,kiirthatatlan gaz,-igaz ez csak az én véleményem róla.
Amennyiben úgy akarod kialakítani a térelválasztót,hogy az télen is elzárja az átlátást,akkor természetesen a növények egyike sem felel meg és más megoldásra van szükség,de gondolom télen nem rohangál senki sem gatya nélkül a teraszon,-bár ki tudja,-volt azért már ilyenre is példa.
Üdvözlettel:Che3 képek
- 4 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég bő két hét és itt kellene lenni a fecskéknek
Remélem azért visszajönnek ha eláll a szél
Vagy úgy vannak vele ahogy én. Megunják ezt a nyomorult éghajlatot és már azon törik az agyukat hogy jobb is lenne ott délen.
Mi is csak várjuk azt a jó időt, de nekem már egyre kevesebb a bizodalmam hogy itt még lesz valami pozitív történés. Persze, ilyen hosszú tél után pesszimista vagyok mint az állat és egszer csak fel lehet ülni a vasdisznó hátára... de akkor is unom ezt...
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegüt a guta,egy qrva ÁFOR katalógust nem lehet találni,Everything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudtok valaki közeli szakembert , aki a frissen felásott udvaromra
Most tanfolyam is viszi hétvégenként az időt. Ápr. 14.-én viszont egészen biztos hogy a környéken járok. Ha neked is jó, benéznék, megnézem mekkora meló, és annak függvényében megbeszélünk valamit. Hogy hány deci pálinka/üzemórával működök stb.
- 5 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár nem merem megigérni, mert legutóbb is úgy jártunk ahogy...
Most tanfolyam is viszi hétvégenként az időt. Ápr. 14.-én viszont egészen biztos hogy a környéken járok. Ha neked is jó, benéznék, megnézem mekkora meló, és annak függvényében megbeszélünk valamit. Hogy hány deci pálinka/üzemórával működök stb.Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2018 ápr. 02, 20:13.
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemit szórjak rá a mohásodás ellen ?
Előtte érdemes eltávolítani annyi mohát amennyit csak lehet (gereblyézéssel, gyepszellőztetővel).
Árnyékos, párás, nedves területen sajnos vissza fog jönni, de később is lehet vasgálicozni.
A vetéshez nem késő. Vetettem füvet már júniusban, augusztusban, októberben, ennek mindegy csak víz legyen elég.
- 3 likes
Komment
-
Sajnos nem tudok semmit,illetve annyit azért igen,hogy el lehet foglalva a kerti munkákkal,mert szeret megtermelni magának sok mindent,ami érthető is,ha egyszer már van hozzá területe.Nagyon remélem,hogy ez állhat a hallgatás mögött és nincs semmi egyéb komolynak mondható probléma.Sajnos nem tudom a telefon számát,mert egyébként érdeklődnék tőle,a hiányzás okáról.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
Komment