Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tegnap sikerült vennem végre egy CO palackot. Viszont rögtön gondom is akadt vele.
    Argon palackom már van egy ideje. Valamint van reduktor is(majdnem új) ami argonhoz és CO-hoz jó.
    Tegnap este át akartam rakni a reduktort a CO palackra, de nem ment rá. Szabvány szerint elvileg 21,8mm-átmérőjű a palackon a menet. A CO palackon ennyi is. Az argonon viszont csak 21mm-es. Ami nincs is szabványban. De a reduktor meg arra passzol. Szóval akkor hogy is van ez?

Ja, és Messer palack mint a kettő. Messernél meg elvileg nem is volt másabb fajta régebben sem. (na meg egyik sem egy ősrégi palack)
    Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2018 jún. 14, 19:49.

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Szabvány szerint elvileg 21,8mm-átmérőjű a palackon a menet. A CO palackon ennyi is. Az argonon viszont csak 21mm-es. Ami nincs is szabványban. De a reduktor meg arra passzol. Szóval akkor hogy is van ez?
      Amit még ellenőrizz,menet emelkedés,menet iránya....a hollander-menet esetleges eltorzulása...
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

heeegany
        Köszi a segítséget. Kicsit barbár módon de sikerült magához téríteni.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          menet emelkedés,
          Ezt nem néztem. De ránézésre egyezik. Na meg rá se kap...
          menet iránya
          Az volt az első miután nem ment rá. Az természetesen jó.
          a hollander-menet esetleges eltorzulása
          Ránézésre az hibátlan. Na meg ugye az argonra tökéletesen rámegy.

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Köszi a segítséget. Kicsit barbár módon de sikerült magához téríteni.
          Hát, a ragasztott készülékekkel sajnos nem nagyon lehet finomkodni...

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Hát, a ragasztott készülékekkel sajnos nem nagyon lehet finomkodni...
            A töltésre értettem hogy barbár, 5V-os táp, 2 multiméter és egy poti...

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              A töltésre értettem hogy barbár, 5V-os táp, 2 multiméter és egy poti...
              Ha utána a gyári töltője tölti normálisan akkor jóvanaz

Komment

A 6m hosszával felakadt volna a bejárón. A vezetékellenőrzés miatt behajoltam a motortérbe.. persze a lábam a levegőben. Kb mint..ha a Kispolszkin a jobb első kereket bal oldalról az autón áthajolva cserélném.

Komment

Már megint egy Pannónia van az udvaron.... , kicsit üzembiztossá kell tennem . Tankmosás , csap , karbi .... stb . fékbetét csere , zsírozgatás , bovdenek olajozása , kuplung lamella csere , olajcsere ( még amit beöntöttek agyárban - eladó gyűjtőknek ) esetleg vill. ellenőrzés .

oldalkocsis , kicsit szakadt ,rozsdáska , -----benzincsap , oldalas hátsó és a motor hátsó lámpa , gázkar gumistól , ..... talán ennyi ami nem eredeti , ezen kívül az utolsó rozsdás kábelbilincs és gyertya pipa is frankó .....19 000 pár száz km , a fickó apjáé volt ... 1963 .

Nem tudom visszautasítani , muszáj rendbe tenni , egész éjszaka azon tanakodtam magamban , hogy esetleg mi lenne ha betámadnám Attilát , ennek a rendbetevösdinek - Ö- a koronázatlan királya ..

Komment

Vigyél neki a Pannónia mellé egy viharlámpát is,jó sok petróleummal és egy kampóval!

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      petróleummal
                      Azt nem szeretem..
                      joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      betámadnám Attilát
                      Most áll a védekező pozícióm.. ha élesedik keresünk megoldást.

Komment

A petró a legjobb rozsda oldó mert nagy a kúszó képessége. Attila kérd felesbe szúnyog riasztós lámpaolajjal ha nem tudsz aludni a nyújtott műszakba ne kelljen csapkolódni. Ezek után nem lepődnék meg ha Joker beállítana egy Pannoniával.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2018 jún. 20, 19:49.

Komment

Komment

Az lehet, hogy még gumi? A mai még hulladékként sem éri meg ezt a kort. A küllőanya védő cserésnek tűnik a lenyomatáról ítélve. Erre viszont a mai belső tökéletes.

Komment

ne mondjátok , hogy trehány vagyok -szépen elmostam a belsőt és a külsőből kiszedtem egy marék rozsdás szemetet , kimostam púderoztam , egy szakadt küllőt kicseréltem ------és csak ezután raktam össze . reggel beesztergálom a ragasztott pofákat . és mehet a helyére

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Az lehet, hogy még gumi? A mai még hulladékként sem éri meg ezt a kort. A küllőanya védő cserésnek tűnik a lenyomatáról ítélve. Erre viszont a mai belső tökéletes.
                                nem - hibátlan !a plusz szigszalag az én szokásom

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X