zahi eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Szétnéztem a sufnimban,s gondolkodóba estem. Beállok középre és nyújtózkodom egyet.. előre,hátra,jobbra,balra,föl,le, s biztos akad valami a kezembe amit rögtön fel tudok használni valamelyik futó projekthez. Eszembe jutott Joker patika műhelye és az abc rendszerű dobozolások.. én ott tuti belebonyolódnék a keresgélésbe. Nálam a káosz elmélet szerinti rendszerben vannak a dolgok.. így nem veszik el semmi.
- 6 likes
Komment
-
Az MZ-mhez van két oldalcsomagtartó, amit eddig nem újítottam fel. Néha előveszem, tanácstalanul szemlélem, megpróbálom lecsiszolni, de nulla eredménnyel, így mindig félreteszem.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése3-4 órát drótoztam,csiszoltam.
Kráteresre van rozsdásodva, különösen az alsóbb részeken, ahol többet érte a víz.
Kérdezném a hozzáértő tapasztalt kollégákat, mit lehet ezzel tenni?
Gondoltam a citromsavas lemosáson, sok rozsdás felületen alkalmaztam már, szépen leszed mindent. De nem vagyok biztos benne hogy a rücskös felületről, kráterekből utána ki lehet szedni rendesen. Aztán lehet hogy utána több kárt okoz mint hasznot.
- 1 like
Komment
-
Lehet van jobb állapotú MZ csomagtartóm.. szivesen odaadom. Csak utána el kell nyomnom a lelkiismeretfurdalásom,hogy megfosztottalak az alkotás örömétől.dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemit lehet ezzel tenni?
- 4 likes
Komment
-
Homokszórás esetleg annak a kráter sem akadály majd porfestés nekem ez jutott az "eszembe" ez az utóbbi lehet nagyképűségnek tűnik.
Zahi hozzászólásához tegnap az egyik lányom haza jött a suliból és kérdezte tudom-e milyen ünnep van ma??. A töri tanára mondta, hogy ünnep!! No ritkán de csúnyát mondtam és mondtam gyorsan adja vissza a diplomáját a tanár mondja meg neki hisz ez egy szégyen a Nemzet számára! Így kell egy népet egy tollvonással elsüllyeszteni

Politizálás nélkül én úgy gondolom nem vagyok egyedül ezen véleményemmel. Az Ünnep szó miatt szakadt a cérna nálam.
- 5 likes
Komment
-
Szintén ezért nem írtam kommentet. Aljasmódon megakadályozták hogy Nagymagyarország európa vezető nagyhatalma legyen. (ezzel politika befejezve)Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem is fáj Trianon,ami kikívánkozik belőlem azt nem lehet politika mentesen leírni,ezért inkább hallgatok.
- 3 likes
Komment
-
Permetezést befejeztem egy közbeiktatott motorjavítással (bedöglött) sajnáltam a drága szert, s a repkedő levéltetűk borzasztóan zavartak és a festésben sem néznek ki túl jól...ezért meghoztam az áldozatot.
Ildikót várom és a reklámot a bazár tv műsorban.. s utána megyünk palántázni a csemege Habanerót.
- 3 likes
Komment
-
Sziasztok
Sajnos nem nagyon van alkalmam jelen lenni elvagyok foglalva a hazzal A veteranok ugyan ugy allnak a garazsba mint ahogy kozel egy eve hagytam oket.Ugy tervezem az iden betudom fejezni az atalakitasokat amiket a hazon belul es az udvaron vegre akarok hajtani.Szeretnek elmenni a kovetkezo talalkozora Tiszakeszire remelem osszetudom eggyeztetni valami masik ugyintezessel es benezni ha nem is 3 napra .
Sziasztok
- 9 likes
Komment
-
Írtam a tanulópénzről..
Festegetek egy Harley J modelt, s tegnap felfogattam fújáshoz az utolsó alkatrészeket. Kevergettem a festéket a dobozban ( közel tejföl sűrűségű anyag) s elkezdett sárgulni.. Első festegetéskor is alaposan felkevertem,legalábbis úgy gondoltam.. vagy maga az okker pigment nehezebb. Végülis már majdnem mindegy. Gyönyörű lett,még az én kritikus szememmel is..
Csak árnyalatnyi színeltérések vannak... de alapozásnak jó. Most várom hogy nyisson a bolt, s jó pénzért kevertetek anyagot hogy el tudjam kezdeni előlről az egészet. Csak azért írtam más ne üljön ilyen biciglire.
(Ez a mosoly most nem őszinte)
- 5 likes
Komment
-
Nagyapámnak erre van egy rém egyszerű megoldása, egy karika a köracél végére hegesztve és a másik vége meg befogva egy fúróba(szigorúan a konnektorosba, akkust megöli). Cefrével könnyedén elbánik, igaz elég emberesen kell a fúróba kapaszkodni(valami ősöreg gyártmány, az egész háza fém és eredetileg valami állványos szerkezet volt)...Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElső festegetéskor is alaposan felkevertem,legalábbis úgy gondoltam..
- 3 likes
Komment
-
Szombaton nem volt benn a boltban a festékkeverő srác,ezért mással múlattam az időt. Hibafeltárásként motorozgattam.állígattam a karburátorokat, de az lett a vége hogy megkerestem a membránon a lukat..ezért most azzal is pihi. Kitakarítottam a sufnit,kihordtam egy kukányi szemetet, "rendet" raktam... s most még kisebb a hely amit nem értek.
- 1 like
Komment
-
Fél literes műanyag pohárban így bűvészkednék..én lennék a zöld emberke.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseerre van egy rém egyszerű megoldása,
Más esetben más szinű. Ez a festék mikor kiadják,gépzsír sűrűségű.. előre behígítom és úgy fogom bekeverni.
- 1 like
Komment
-
Na az úgy gáz, nekem fémdobozba adták(mondjuk az 2 komponensű amit én vettem, nemtom lehet-e köze hozzá)...Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFél literes műanyag pohárban
/SZERK
heeegany
Lithium akkuba kérném a véleményed, a kormányomon csücsülő hangfal nem hajlandó bekapcsolni egy egész estés töltés után, az akkun ~2,2V-ot mértem. Szerinted még menthető vagy kezdhetek törpölni hogy mivel váltsam ki az akkut?Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2018 jún. 11, 08:23.
Komment
Komment