Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Ildikó vagyok. Sok-sok éve sulykolom neki ezen dolgokat, de nem hallgat rám! Negyed áron dolgozik, szépen, precízen! Jó lenne, ha már valaki tudna hatni rá! Józsi bácsi kérlek segíts ebben nekem! Lassan már nem lesz szakember, ezért is meg kellene fizetni a tisztességes munkát!

    Komment


      Ő a kasszás+ matekos... nem bírta ki.. Néha azé túloz kicsit.. Nőből van.

      Komment


        Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Jó lenne, ha már valaki tudna hatni rá!
        Jó -Jó fogunk rá hatni, de csak azután hogy elkészültek a motorjaim ! ( Ö még nem tudja ! )

        Komment


          Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A szomszédok biciklijeit is javítom.. terjed a hír.
          kb 20 éve vettem egy lánghegesztő készüléket, egy ormánsági karosszérialakatostól. kicsit elgondolkodtam a műhelyt látva hogy lehet azért adja el mert valami baj van vele. azt mondta a lapáthegesztők miatt, ezt én nem értettem.
          Ő így magyarázta: általában napi kettő falubeli megjelenik lapáttal kaszával kapával hogy főnök meg kéne ezt hegeszteni. Megy rá az idő a gáz, fizetség nincs, de egy szemét tróger, ha nem csinálja meg azonnal. Most vett egy CO-t de "azzal sajnos nem lehel lapátot hegeszteni"

          Komment


            Én ugyan ezért adtam el az utánfutómat annó. Az is kölcsön kérte,akivel csak köszönő viszonyban voltam az utcán. Hol "csak" egy lámpát kellett cserélnem,hogy a ráfutófék tengelyét esztergáltatnom,egyszóval ha használni akartam,mindig költenem kellett rá.

            Komment


              Egyébként ez az "olcsón dolgozás"nehéz kérdés. Én is dolgozom itthon,de már egyre kevesebbet vállalok,mert már elegem van az emberekből. Igyekszem mindig a munkához mérten korrekt árat mondani,de valahogy engem mindig a kispénzű emberek találnak meg. Ezért sokszor már inkább el sem vállalom,mert időt tölteni a sajátjaimmal is tudok.

              Komment


                Csakhogy előkerültél Beagle,-örülök neked.-Sintérrel mi van,-mert hiányom van belőle,-"aki hallja adja át"..

                Nekem az utcabeliek vajdling és különböző kotlák forrasztásából lett elegem,-meg a szétrohadt aljú radiátor javításokból,-nekem is üresek a palackjaim,illetve van teli is,de azt még magam elől is dugdosom.

                Komment


                  Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  nekem is üresek a palackjaim,illetve van teli is,de azt még magam elől is dugdosom.
                  Csak vigyázz, mert én úgy jártam hogy igen nagyon sokáig nem ürült ki a palack most pedig nem hajlandók kicserélni mert régen lejárt a nyomáspróba illetve talán némi hátszállele és sikosítóval talán összejön.

                  Komment


                    Szervusz Emu!

                    Igen tudok a nyomáspróba dologról.Itt úgy működik,hogy amennyiben le van járva,akkor plusz hatezer a felár,illetve legutóbb annyi volt.Azért az egy érdekes dolog,hogy elméletileg úgy kellene működni a cserének,hogy a csere időpontjában friss nyomáspróba legyen a palackon,de ez soha nincs így,-tehát a szívószál minden esetben a vásárló szájába van téve.Cserekor érdemes nézegetni a kiszemelt palackon a nyomáspróba dátumát,mert esetleg amikor átviszed kifelé a cseretelep kapuján,már érvényét veszítheti!

                    Nekem mindig ellenszélben kell élni,mert olyan a karmám,vagy mi a feném,ilyenre csinált Apám.


                    Üdvözlettel:Che

                    Komment


                      Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      de valahogy engem mindig a kispénzű emberek találnak meg.
                      Igen ez ismerős! Most csak ezt kellene egy kis időre megcsípni,eladom csk a műszakin szarakodnak ,kend már be valamivel ne legyn feltünő ,majd hozok neked esztergakést a tsz ből maradt(soha)két év múlva tudod olyan jó lett nem adtam el de melette kilukadt csináld már be neked olyan könnyen megy,ja kifogyott a gáz,hát most nem állok úgy .....lassan leszoktak.!
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                      Komment


                        Kellemes meglepetés a mai nap. 73 éves a papa, s szeret motorozni.. de 5 km-ter után minden motoros kaland hazatolással ért véget. Az unokájának javítottam a Volgáját,s így a papa ETZ-je is hozzám került. Vezetékeket ( már sikeresen elkötötte valaki) rendbetettem,fesszabályozóz cseréltem... S + 3000Ft borravalót hagyott. Hiába erőlködtem,hogy rendben vagyunk hajthatatlan volt. A lényeg: örül az öreg mert 3 éve még nem motorozott ennyit a géppel egyfolytában (30 km) gond nélkül hazaértek, s most vidámság van..

                        Komment


                          Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ezért sokszor már inkább el sem vállalom,
                          Tudod ?!.......................................

                          Komment


                            mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            ( Ö még nem tudja ! )
                            Fondorlatos mir-mur..

                            Komment


                              Attllám mindegyikőtök ki még csak az 5: X körül vagy még az alatt lévők! Majd Ti is érezni fogjátok milyen is mikor az ember 70 körül lóra tud pattanni és még tud egy jót motorozni!! Igaz én még tináger vagyok hisz a 69.-et taposom de azt szorgalmasan. Máténak címezve: hasonlók miatt hagytam én is abba mások számára a javítást. Szarul nem csináltam meg azért hozták hozzám szépet- jót és semmi pénzért / referencia munkának / meg csináltam már eleget. Attila az embereket hozzá kell szoktatni a szaktudásod és gyakorlatod értéke áru amit meg kell fizetni. A jó bornak nem kell cégér!! ez igaz még ma is .Nem a rossz melód miatt keresnek meg de legalább hosszabbakat pihensz vagy lesz miből pihenned!

                              Komment


                                "eladom csk a műszakin szarakodnak ,kend már be valamivel ne legyn feltünő"

                                Na ilyet aztán végképp nem vállalok! Az igazság az,hogy három éve lett "kész" a garázsom,de aljzatbetonra már nem maradt idő és azóta folyamatosan van munkám,pedig sehol nem hirdetem magam. Idén már mindenképpen szeretnék betonon dolgozni. Ráadásul fejembe vettem,hogy így 45 évesen megvalósítom fiatal korom álomautóját,egy w126 mercedest,amiből egy éve sikerült vásárolnom egy igencsak elhanyagolt példányt,amit szintén szeretnék már lábra tenni. Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én szeretem a kihívásokat,viszont (fiatal korom ellenére) kezdek fáradni.

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X