mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
[QUOTE=Che;n211332]Csakhogy előkerültél Beagle,-örülök neked.-Sintérrel mi van,-mert hiányom van belőle,-"aki hallja adja át"..
Köszönöm Józsi báttyám! Igyekszem most már többet itt lenni!
Úgy döntöttem,ugyanis hogy törlöm magam a fészbukról. Túl sok időt vett el az életemből.....
Sitérrel is rég beszéltem már,de a napokban felhívom,úgyis van felé restanciám...:-)
- 1 like
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"eladom csk a műszakin szarakodnak ,kend már be valamivel ne legyn feltünő"
Na ilyet aztán végképp nem vállalok!
na ennek nem örülök
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA csorba hűtőbordára van jó tippem,
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemesterúrnak szólít..
- 2 likes
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegváltó.
- 4 likes
Komment
-
Erről egy igen régi kedves történet jutott eszembe. Volt váll alá érő hoszzú hullámos hajam,és körszakállam... a kislányom úgy négy éves lehetett, s nézegette a képet a telefonon,majd megszólalt-apa! Te voltál Jézus!? Kis döbbenet s gondolkodás kellett hogy válaszoljak... Mondtam: nem,de lehettem volna.
- 7 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem,de lehettem volna.
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ja... Nem lehet mindent bevállalni
- 2 likes
Komment
-
Szervusz Atti!
A Jézusra esetleg volna igény,mert úgy 2000 éve betöltetlen az állás.Jelentkezni azt hiszem az öreg kaporszakállúnál kell,mert Ő lehet a személyzetis.Azután,ha megjelenne nem tudom mit szólnának hozzá a papok,kúfárok,viszálykeltők és mindazok akik a lelküket is eladnák azért,hogy a pénz a zsebükben legyen,-de ez már legyen az Ő bajuk.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
Komment