Beagle eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Két napja irtották a szúnyogokat.. Most valamiért olyan érzésem van.. kétszer annyian vannak,s kétszer akkorák.. Este.. mint valami madár úgy közlekedek az udvaron (jár a kezem rendesen) s görnyedek a szúnyogok súlya alatt. Tervbe volt a fénykép,de holnap megpróbálom pótolni.. Ezek az óriás dögök akkorát harapnak mint a krokodil.
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKét napja irtották a szúnyogokat.. Most valamiért olyan érzésem van.. kétszer annyian vannak,
Tény hogy idén borzasztó sok van mindenből. Szúnyog, levéltetű, darázs stb...
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
A szúnyog ellen nekünk nagyon bevált az AUTÁN nevű kófic,amit magunkra kell kenni és a szúnyog,légy elkerül bennünket.Olyan tejszerű és tejföl sűrűségű pumpás akármi,eredetileg,valaha a Német juhász fülét kentük vele,mert állandóan kikezdték a legyek,de ahogy elkezdtük alkalmazni a légycsípés elmaradt,-illatra sem kellemetlen,de úgy emlékszem Tiszakeszin,már egy pár embert kezeltünk vele és jobb lett nekik.Elég kiadós is,egy flakonnal el vagyunk egy-két szezont,-nem kell fürödni benne,csak szép vékonyan megkenni a szabadon lévő testrészeket,-persze a nudistáknál több fogy belőle.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésez AUTÁN nevű kófic,
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseköltöztek 2 métert...
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem szeretik a porcukor+sütőpor kombinációt
Komment
-
Még gyerekkoromban Anyám ricinus magokat dugdosott a vakond túrásba és akkor azok elpályáztak a területről.Azóta sem láttam ricinus magot,amely kinézetre egy nagyobb babszemre hasonlít,hogy honnan szerezték be az máig rejtély előttem.A veteményesben nálunk is dolgoznak a vakondok,de én nem bántom őket,mert minden van valamiért,-úgy vélem a kár mellett hasznot is hajtanak.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
Komment