Ma is tanultam valamit.. a villanymumus megkisértett. Történet: Jól működő motor,de füstölgő fesszabályozóval.. Csere elektromosra,hiba megszűnt.. viszont nem lehetett leállítani a motort. Gyujtáskulcs slussz helyzetben,s az üresjárat visszajelző erősebben világított..motor nem állt le... alacsony alapjárat 800-1000 fordulaton le lehetett kapcsolni hibátlanul háromból kétszer. Ebből arra következtettem, hogy gyujtás levételekor erősebben gerjeszt.. Motor leállítása után ellenőrizve: Gyujtótrafóhoz a kapcsolótól áramszál hibátlanul nyit-zár... üzemközben nem. Donorról jól működő fesszabályozóval ugyanaz...egyenirányító csere ugyanaz..generátor csere ugyanaz. Ekkor kezdődött a mi,hová,miért vezetékellenőrzés. Három óra után meglett a bibi..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEsetleg a föld alatt is kerítés 1,5m mélyen.
A bent lévőket elűzni már nehéz feladat. Nekem van egy bevált megoldásom, van egy pasztilla amit a járatába kell helyezni, kis vizet engedni rá hogy elkezdjen gázosodni, majd betemetni. Még a Csajka porszívóval is rá szoktam segíteni, a fúvó oldalra teszem a porszívócsövet, be a járatba, így mindenhova eljut a cucc.
Vagy még egy megoldás:
https://www.youtube.com/watch?v=tEkzZ6jtwTA
- 1 like
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉspedig ????
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA biztosítéktáblán elkötött vezeték."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNálam vakond van.. Nem egy-kettő... sok.dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevan egy pasztilla amit a járatába kell helyezni, kis vizet engedni rá
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem volt hajlandó kilencven fölé menni ,
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekarbidot bányászlámpához,
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem néztem rá kb 10 éve,
De valóban érdemes megvenni, próbálkozni vele. Nekem vegyes tapasztalataim vannak a karbiddal. Volt hogy sikerült vele elűzni a vakondot, de olyan is volt hogy bosszúból még jobban feltúrta a kertet mint előtte.
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég jobban feltúrta a kertet mint előtte.
Komment
-
Nem tudom miért kell üldözni azt a szegény vakondot,-az igaz,hogy csinál egy kevés kárt,de ez elenyészően kevesebb,mint a rozsda,vagy mint mi emberek csinálunk.Nálunk is mist dolgozik a krumpli ültetvényben,de had dolgozzon,pusztítja a kártevőket,oszt jól van,legfeljebb egy kicsivel kevesebb krumpli lesz,azt meg kibírjuk.A vakond egy természetes talajfertőtlenítő,bár úgy tudom,hogy a férgek lárváin kívül a földi giliszta is az étrendjén van,de ennyi alagút ásásához kell a kalória.
A szúnyogbombázót sem nagyon szeretem,mert az igaz,hogy kellemetlen a szúnyogcsípés és már esetleg betegséget is terjeszthet,viszont a fecskéknek hogyan lesz tápláléka,ha kiírtódik a szúnyog és egyéb rovarok,vagy esetleg félig mérgezett bogarakat esznek,amit úgy vélek nem válik a javukra.Amennyiben hagynák elszaporodni ismét a fecskéket,úgy gondolom,hogy szúnyog is lényegesen kevesebb lenne.Most,hogy sok a szúnyog,hát marad az AUTÁN és már nem is kóstolgatnak ezek a dögök.
A természet csodálatos egyensúlyban lenne,ha mi emberek nem bontanánk meg azt.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Egy restaurált BMW-t kellett beüzemelnem. Adott motor Ural váltóval volt szerelve.. összeraktam egy váltót,és indultam volna próbakörre. Viszont a kuplung nem emelt szét,ezért állítani kellett. Nem jobb lett,hanem furcsább. A túlállított kuplunggal természetesen csúszott, de a kart behúzva összezárt. Fordítva működik,de teljes oldást nem tudtam elérni. Kíváncsi vagyok miféle csodát találok belül..
- 5 likes
Komment
-
Óvatosan az utakon, rend éber őrei új trükköt tanultak...
https://hegylakok.hu/2018/05/olvasoi...civil-elfogok/
- 1 like
Komment
Komment