Ez szép lesz tőled egyenlő lesz az ismerd meg hazádat nevezetű túrával. Bocs a párodnak mielőbbi gyógyulást most az az első!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Mielőbbi gyógyulást!
- - - Updated - - -
Más téma: Vigyázzatok a szúnyogcsípésre! Olyan fajok jelentek meg az országban,amik veszélyes kórokat terjeszthetnek. A csípésük sokáig viszket és fájdalmas valamint kisebesedhet. Szürkületkor már menekülőre fogom..nem csak csípnek harapnak is. Két napja egy bögöly üldözött,nem tudtam előle menekülni megcsípott párszor....nagyonn nem kellemes. Mikor a hasamon próbálkozott le tudtam győzni.
Komment
-
Sziasztok ! Ezen az útvonalon szeretnék közlekedni , ebben a sorrendben , vasárnap - hétfőn , segédmotorkerékpárral. ---> ( Sárbogárd - Dunaföldvár - Solt - Kecskemét - Szolnok - Debrecen - Újfehértó - Nagykálló - Napkor - Vásárosnamény - Vitka ) . Főutak számai : 63 sz. - 61 sz. - 52 sz. - 44 sz. - 4 sz. - 35 sz. 354 sz. - 4 sz. - Újfehértón nagykálló majd napkor irányába , s végül de nem utolsó sorban a 41 -es számú főút a 48as kilométerköig. Szerintetek kell útvonal engedély ?? Kísérőket szívesen látok majd , remélem vihar nem lesz
Még a végén megázik a kis Diom
Komment
-
Ha jól értelmezem a leírtakat akkor egy Honda Dioval rúgnád szét az axfaltot a fél országban.
Amiket leírtál azok főútvonalak, ahová úgy tudom nem kell úthasználati díjat fizetni autóval haladva. De te segédmotorral mennél ott eleve ez nem kérdés. Viszont az egy számjegyű utakon jónéhány helyen láttam sm, lassújárművel és állati erővel vonttal behajtani tilost. Na ha oda betérsz mégis akkor lesz úthasználati díj.....
- 3 likes
Komment
-
Ne légy túlzottan önző!Kivéve célforgalom.. Ma fel kell hívjam a rendőrséget. Hajthatatlan vagyok
Gondolj azokra akinek a munkájuk az országúton zajlik,ha nem tudnak a teher vagy a szélesség miatt megelőzni.Te sem húzódhatsz az árokba
előzékenységből!
Légy hajthatatlan ,de készülj fel kerülőkre............Hajthatatlan vagyok"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Próbálok felkészülni a lehető legtökéletesebben , Motoros vagyok , nem akadálymátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNe légy túlzottan önző!
Gondolj azokra akinek a munkájuk az országúton zajlik,ha nem tudnak a teher vagy a szélesség miatt megelőzni.Te sem húzódhatsz az árokba
előzékenységből!
Légy hajthatatlan ,de készülj fel kerülőkre............
Nagy dolognak tartom amit véghez szeretnék vinni , felkészületlenül vaktában úgysem indulok el. Sőt . Esetleg van e némi infótok hogy szolnok környékén hol tudnék megszállni !? Motel , hotel , kamping ? 
Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
Komment

Komment