Rombolnátok itt a demokráciát, kivételezés, meg megvonás. Aszerint ki van a szívünköz közelebb. Egész Magyarország így működik, sajnos. Amit nagyban utálunk, az kicsiben tetszik?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRombolnátok itt a demokráciát, kivételezés, meg megvonás. Aszerint ki van a szívünköz közelebb. Egész Magyarország így működik, sajnos. Amit nagyban utálunk, az kicsiben tetszik?
Vannak viszon olyan tagjaink is, akik nem annyira szeretnek írogatni, viszont aktív tagjai közösségünknek. Ők most hátrányba vannak pl. a "Magánügyeink" rovat esetében. Az ő részükre kellene valami megoldást kitalálni.
- 1 like
Komment
-
Az ő részükre kellene valami megoldást kitalálni.
Világos, egyértelmű, és nem rejti magában a korrupció.... ööö... ilyenről nem is hallottunk... a személyes részrehajlás lehetőségét.
Egyébként ennyi erővel az is érthetelen, hogy egy internetes fórum aktív tagjai nem írogatnak. Akkor ők inkább passzív tagok, nem? Ha persze egy veteránklub lenne a veteran.forum.hu, akkor nyilván más lenne a helyzet, meg az aktívság mérőindikátora.
Ami ellen szót emeltem, az nem a szabályok melletti kiállás, azok változtathatóak, hanem a szubjektív értékelés belevitele a rendszerbe, ami szerintem az élet minden (hivatalos) területén tud okozni gondokat, csak már annyira az életünk része, hogy el se tudjuk képzelni máshogy. "Ismerek valakit, aki ismer valaki, és lécci ez most legyen már elintézve".
Na mindegy, messzire vezet ez, és amúgy is sokszor kapom meg én ezt a "nem értelek" dolgot, már kezdek hozzászokni.Everything is better when you decide you don't care.
- 6 likes
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként ennyi erővel az is érthetelen, hogy egy internetes fórum aktív tagjai nem írogatnak. Akkor ők inkább passzív tagok, nem?
Komment
Komment