Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Modelltol fugg van olyan karbi amelyikben minda ket memran ugyanazon az oldalon talalhato
    Akkor teszek is be róla képet, mert valószínű, hogy nem is ugyanarról a karbiról beszélünk, még ha a gép egyezik is.
    Ez volna a kiindulási alap: Click image for larger version  Name:	IMG_20240619_204108.jpg Views:	0 Size:	492.6 KB ID:	233722
    Ez pedig a porlasztó, már amennyire látszik: Click image for larger version  Name:	IMG_20240619_204130.jpg Views:	0 Size:	578.1 KB ID:	233723 Click image for larger version  Name:	IMG_20240619_204143.jpg Views:	0 Size:	646.9 KB ID:	233724
    Azon kívül, hogy Walbro pontos típust nem tudok róla. Ezt a gépet ezzel adták el annyi biztos.
    Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2024 jún. 19, 19:53.

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      egy kozdarab valasztja el oket amlyken kivannak alakitva a megfelelo formak es lulak a mukodeshez.
      Nem volt ott semmiféle közdarab. Alsó-felső rész/gumi-nyomkodható, benzin van benne/ alatt a két membrán. Nem válassza el őket semmi

Komment

https://www.agrokisgepcenter.hu/Part...v-keszl-Walbro

Valami ilyesmi a karbi?

Komment

Storno
          Szomszéd éppen nem aludt, átszóltam telefonon és átadtam neki a gépet
          Miért kellett hozzányúlni h nem értesz hozzá, tele van olajjal, és forditva vannak visszarakva a membránok Kussoltam
          Nagy nehezen kipörgette belőle az olajat miután szét/összerakta a porlasztót, de légszűrő nélkül nem lesz jó
          Ha nem találom elvágok egy darab szivacsot az volt benne, de meglesz az is mert nálam rend van . A légszűrő műanyag tető megrepedt, majd megforrasztom. A damil betöltés nem erősségem és mostr azt kellene, majd
          Simsonon is dolgoztam egy sort eladásra, meg a kezembe került egy halom dolog a sufniból, mennek a netre
          Mára elég is nekem , ennyitöl is kikészültem

Azért megkérdem, van valakinek fotója két fékkulcsos nagyfékdobos Pannonia első kerékröl, a fékpofáktól?

Click image for larger version

Name:	plus_kulcs.jpg
Views:	276
Size:	135.3 KB
ID:	233740
          Mi az hogy két kis pöcök mozgatja a pofákat? A másik kulcs normális. Ezzel gond nélkül motoroztam, de most mégis értetlenkedem

Komment

Meghirdettem a Simsonomat S51.
            Röhelyes árak vannak a neten Simsonból
            Elszégyeltem én is a magas ár miatt , amnúgy is eladni akartam, csökkentettem elég rendesen
            Hárman rámrontottak
            Egy fickó aznap este fél10-kor jött valahonnan az Alföld felől és elvitte 380ezerért. Meg kell mondani sajnálom és olyan üres az előszoba. Én olyan vagyok aki a tárgyakhoz ragaszkodik

Sorra kerül megint a Horex, de elöbb ki kell vernem a balhét az okmányirodában a lakcímem miatt

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Valami ilyesmi a karbi?
              Olyasmi, csak 180fokkal elforgatva, felül van az a gumi buborék Nem kinlódok vele, feltettem a netre . Vettem egy újat 22ezerért szállitással
              Össze kellene rakni, de semmi energiám hozzá
              Vettem mást is ami kétemberes összeállitás.. Senki aki megfogná a gerenda/cső végét. Mindegy bizonyára megoldom

Komment

Tudom itt mindenki a 30-80ezres elektromos autóemelöt használja.
                Most a szegényxeknek adok főzési tanácsot hogy kell vízzel főzni
                A legtöbb emelő menetes végén van egy darab kilógó vas fül egy lyukkal, azon át kell löködni egy varsudat és tekerni nem egész felet
                Meg lehet emelni és visszasűlyeszteni az autót amig fiatal az ember
                27-es anya elvágva keresztbe és joöbbról balról ráhegesztve arra a kis vasfülre.
                Click image for larger version  Name:	anya.jpg Views:	0 Size:	247.3 KB ID:	233802
                Erre már stimmel a crova/dugókulcs 32mm-es kulcsa, abba a tövid toldat és a racsnis kar
                Click image for larger version  Name:	32.jpg Views:	0 Size:	366.2 KB ID:	233803
                Ekkor mér könnyedén ls gyorsan jobbra/balra rángatva a racsnit könnyedén emelkedik és sűlyed az autó

Egy keréknél ez pompás megoldás, de 8 kereket két emelővel össze-vissza csereberélni unalmas és időrabló
                Komölyan mondom ma éjjel megállmnodtam
                Reggel körbenhéztem a neten és dögivel van 1/4"hatszögről 1/2" négyszögre átalakitó.
                Click image for larger version  Name:	atalakit.jpg Views:	0 Size:	25.2 KB ID:	233804
                Majdnem rendeltem ólcsón három különböző méreetet, de mininek aNNYI, és a posta
                eLUGROTTAM A KÖZELI SZERSZÁMBOLTBA és volot, vettem efy megvelelőt
                A képek mutatják miröl van szó. Ezek után az akksis fúrógépemjet fogom autóemelőként hasznlni, de inkább ne kelljen iparszerúen kipróbálni. Itthon persze teszek egy tesztet
                Click image for larger version  Name:	komplett2.jpg Views:	0 Size:	570.5 KB ID:	233805
                Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2024 júl. 18, 15:23.

Komment

Korábban olvasgattam hogy néhányan értenek a növényvédelemhez
                  A cseresznye és meggyfáimat elpusztitotta valami kór, még a közterületen levőt is rágja
                  Igy néznek ki az ágak, kéreg lehullik, ág törékeny lesz, kis barackfát is támadja

Name:	DSC00939.JPG
Views:	151
Size:	380.2 KB
ID:	233855 Click image for larger version

Name:	DSC00941.JPG
Views:	152
Size:	394.2 KB
ID:	233856
                  Mi lehet ez?

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    két fékkulcsos nagyfékdobos Pannonia első kerékröl
                    Mint a szél elvitték
                    Vettem egy fűkaszát és új láncot a láncfűrészhez
                    Láncfűrész mint meleg kés a meleg vajban, úgy viszi a fát Fűkasza meg majdnemhogy kifog rajtam. Alig bírom beinditani
                    Szomszéd azt mondta nem való az nekem. Nem szóltam vissza, mert igaza van, de ne mondja a pofámba
                    Edzek, kezd jól indúlni, nyírtam is vele, csak
                    nagyon hamar elfáradok. Basszus, megöregedtem. Comb gömbcsuklóm kész van teljesen, alig bírtam bevánnszorogni a kertböl
                    Vettem két sörsátrat az autóm fölé. Jól összerögzitettem, nagy darab betonokat beástam majd kifeszitettem a ponyvát, meglátom hogy birja majd a szeleket

Name:	DSC01006.JPG
Views:	244
Size:	493.5 KB
ID:	233858
                    Nem is az eső miatt hanem a madarak leszarták a másikat és lemarta a dukkót fémig

Komment

Mi lehet ez?
                      A sárga meg a kékes valami az zuzmó. Itthon is van az öreg fákon. De lehet, az csak mellékesen van jelen, nem közvetlen okozója az elhalásnak. Gombaölővel fújd le, az a biztos. De ha van időd le is lehet kapargatni az élő ágakról. A monília miatt szokták ezeket permetezni főként tavasszal.

Nem is az eső miatt hanem a madarak leszarták a másikat és lemarta a dukkót fémig
                      Jó ötlet, és olcsóbb is biztosan, mint egy ponyvagarázs. Ha fent lennének az oldalak akkor azért veszélyesebb lenne a viharos szél. Így még akár gondozásmentes is lehet.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2024 aug. 11, 20:18.

Komment

Vettem két sörsátrat az autóm fölé. Jól összerögzitettem, nagy darab betonokat beástam majd kifeszitettem a ponyvát, meglátom hogy birja majd a szeleket
                        Ahogy összeillesztetted a kettőt az pompás, de bele kell kalkulálni, hogy nagyobb esőnél az illesztésre vezetődött víz nagy erőkkel fog befolyni. Nincs mit tenni, tudomásul kell venni.
                        Amúgy én Sinter kolléga ötletét lopva, a földbe szoktam lecsavarozni 150-es állványcsavarral, egyszeregy rendes vihart elviselt. ( Köszi Józsi! )

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Nincs mit tenni,
                          Félbevágott csatornacső az illesztés alá és már meg is van oldva......

/SZERK
                          Apropó barkácsolás, beesett a venti amivel a padláson tervezem mozgatni a levegőt amíg hajnalban dolgozok:
                          https://www.youtube.com/watch?v=fsmKz5YsVjs

Szerencsére nincs közvetlen szomszéd még....
                          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2024 aug. 12, 16:43.

Komment

150-es állványcsavarral,
                            Kerti puha földbe, aztmeghogy?

Komment

Ahogy összeillesztetted a kettőt az pompás, de
                              De ezt a ragasztószalagot gondoltam a mindkét sátor rés letakarására
                              https://www.medyshop.hu/vizallo-extr...ztoszalag-2724
                              Vizben ugyan nem ragad mert a tetőablak beázott, de bizonyára ide jó lesz
                              Persze van sokkal olcsóbb hely vásárolni

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                A monília miatt szokták ezeket permetezni főként tavasszal.
                                Növényvédőszert a kormányrendelet szerint tilos postázni
                                Szegény fácskák!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X