Pakolászás kőzben akezembe akadt 9 etz váz...feltettem netre...s már el is kelt, oszt még mindig nincs nagyobb hely..Vagy estleg én hiznék!? Meg pakolnom kell hogy beferjen a Guzzi.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nagyon sok pénze van valakinek az váltson Euroba
- 1 like
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemert jótékony vagyok ,
Eldűltem a Simsonnal a múlt héten, HÉV átjáró, emelkedik az út, 1-t huzatom, váltanék 2-be és nem vette be, megállt a motor, mármint a jármű, én meg valahogy nem raktam le a jobb lábam és eldűltem mint egy söprűnyél, motor meg rám
Nagy szerencsém volt, ketten is segitettek, Nagyon szégyeltem magam, magam elött hogy így megvénültem. Hol fáj a lábam ma? Combnyak Nem tört el, és ezért is tilos a nagyon melegben is dzsekit viselni
Ezen kívül fáj már minden csontom, lábam, gyalogolni sem tudok, ezért a motor.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem raktam le a jobb lábam és eldűltem mint egy söprűnyél, motor meg rám
- 6 likes
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem raktam le a jobb lábam és eldűltem
- 1 like
Komment
-
5.000 Ft-al mentem be az autósboltba, ezért - rosszat sejtve - kértem a kislányt: nézné meg előbb mit kóstál egy liter Yamaha 2T olaj. Megmondta, én meg pirulva, hogy egyelőre nincs üzlet, még takarékoskodnom kell, majd újra jövök .
Egyszer régen amikor ezt az olajat vettem a Pannóniába, a bótos vigyorogva kérdezte: "kaviárt a disznónak mi?" Eddig kényeztettem, most hogy vegyek vissza???
- 1 like
Komment
-
Rákerestem, hogy milyen lehet ez a drága olaj. Ez volna az? Tényleg nem olcsó, de úgy olvasom, hogy csónakmotorokhoz való. Azért a Pannónia biztos nem sértődbe meg, hogyha kb 3000 Forintért vennél egy másik olajat.Olaj 2 ütemü TCW3 RL 2-M 1l Yamaha. Speciális ásványi alapú prémium minőségű TCW3-as minősítésű motorolaj kétütemű csónakmotorokhoz. Mérőfejes a pontos keverék kiméréséhez. Speciális csónakmotor olaj keverékolajozáshoz. 100:1 keverék képzéséhez alkalmas, jó kenőképességű olaj. Kétütemű külmotorokhoz. A raktáron NEM lévő termékek ára csak TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ. A nemzetközi árak és árfolyamok sűrűn változnak, ezért akár jelentős eltérés is lehetséges. Kérje ajánlatunkat! Hajófelszerelés A-Z - Hajós ajándéktárgy, réz ajándék, Lowrance halradar és mélységmérő, olcsó halradar, Helly Hansen akció, TBS ruha, Musto vitorlásruházat, Zodiac gumicsónak, Yamaha csónakmotor, algagátló, tengeri kajak, hajós kötél, eladó hajó, hajós ajándéktárgyak
- 2 likes
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz volna az?
A fekete flakon stimmel, de nem csónakmotor, hanem motorkerékpár, robogó és quad van a cimkén. Yamalube 2 stroke 081YMC538 FC olvasható rajta. Félszintetikus motorolaj. 5.300 Ft az ára. Ha jobban belegondolok csak annyit drágult, mint minden más is.
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése5.000 Ft-al mentem be az autósboltba, ezért - rosszat sejtve - kértem a kislányt: nézné meg előbb mit kóstál egy liter Yamaha 2T olaj. Megmondta, én meg pirulva, hogy egyelőre nincs üzlet, még takarékoskodnom kell, majd újra jövök .
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFélszintetikus motorolaj. 5.300 Ft az ára. Ha jobban belegondolok csak annyit drágult, mint minden más is.
- 2 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseamit anno 2k-ért vettem (repsol) most 4k+.......
- 1 like
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocs, hogy nem nyomok "teccik"-et!
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKényszerből kellett tankolnom a Simsont a héten,
Érdekesség,
volt egy S50-es 3sebességes Simsonom, jókedvében a 70-et is elérte, a mostani S51 4seb. nem éri el a 60-at. Úgy indulok, hogy 3-4-et kell rúgni hogy beinduljon, néha többet is, aztán a berügó fél mozdulatára is indul
Múlt heti vihar miatt erős 4napig se TV se NET + tönkrement egy monitorom
Nem káromkodtam a Vodára semmit. Kiváncsi leszek mennyit kompenzál ezért
Arra jó volt hogy lepucoltam a konyhaasztalt és bütykölgettem a wurliceremet és füvet is nyírtamUtoljára szerkesztve a következő által: horex; 2023 aug. 13, 11:57.
- 4 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA fekete flakon stimmel, de nem csónakmotor, hanem motorkerékpár, robogó és quad van a cimkén.
Ezzel csak lehúzzák a parasztot.
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHazafelé ettől érezhetően gyorsabban szedte a lábát, pedig ugyanúgy 1:40 volt a keverékarány
- 1 like
Komment
Komment