Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szép gyűjtemény .

Sikerült kiszednem azt a vackot a kocsiból. Próbaképp ráadtam 5V-ot a mozgatómotorra és forog...... Faxa, holnap dugdoshatom össze a minimum kellő cuccokat és imádkozhatok hogy ne legyen gáz abból hogy hiányos állapotban helyezem áram alá.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      vagy félkész darabok voltak
      Nem véletlenűl, az öszes összetákolt csepel "átmeneti"

Komment

Ez egy eleg komoly hazai gyujtemeny....nem osszetákolt darabokbol. Van pár db amibol valoban csak igen keves keszult,,,,volt szerencsem látni a raktárat is. Nos..ott láttam eletemben másodszor boxer csepelt.....ami ugye nincs is..meg egyebeket,,amik szinten nincsenek, Sajnálom hogy eladtam a K.M.GY-met....az egy 100ccm negyutemu magyar motor.....most már az sincs..

Komment

Az itt láthato motorok kozul szerintem aegyik legerdekesebb a lemezvázas százas....no abbol valoban keves maradt....de attol meg az is sorozatban gyártott db.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            az egyik legerdekesebb a lemezvázas százas....no abbol valoban keves maradt....
            Igen, a háború alatt készült egy kisebb sorozat. Nem igen volt hozzá nyersanyag, ez meg is látszik rajta, de egy szép kis motor. Ez a gép volt a Veterán egyik számában is pár éve. Elmondások alapján a fogyasztása igen kevés volt, nem evett 2 litert 100 km-en. Persze nem volt egy rakéta.
            A K.M.GY-ről nem maradt képed? Érdekes lehet, google nem hoz fel róla semmit, csak mindenféle műszereket látni.
            Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 okt. 16, 19:54.

Komment

Nem maradt rola semmi.En is megprobáltam már rákeresni,szinten eredmenytelenul. Majd lerajzolom emlekezetbol....csak kozel harminc evet visszaviszem az agyam.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Igen, a háború alatt készült egy kisebb sorozat. Nem igen volt hozzá nyersanyag, ez meg is látszik rajta, de egy szép kis motor.
                Hát ezt me kéne vitatnunk egy sör mellett

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  És ha nincs egyesség , lehet békülni !

Komment

Nem tudom feltolteni a rajzot. valami angol hibauzenetet kuld,

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Én benne vagyok, de a sört Te iszod, én pedig maradok a fröccsnél vagy pálinkánál.

Komment

Ebbe a békülős vita partiba én is jelentkezek

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ebbe a békülős vita partiba én is jelentkezek
                          Akkor mondd azt Te is azt hogy szép az a lemezvázas Csepel. Mert a Te hangod mélyebb.

Komment

Már pedig igenis hogy de' Az szep es kesz' ....már ugy ahhoz a mihez kepest......ha meg nem..akkor is kulonleges meg ritka. Meg az felett eltekintve van ott mit nezelodni...No iszok egy sort..

Komment

Élőben ugyan nem láttam, de kép alapján nincs semmi szégyellnivalónk a kinézetével. A 40-es 50-es években tervezett gépeknek finomabb a formája mint a későbbieknek.

Ez pedig Atti képe a K.M.GY. blokkjáról: Click image for larger version

Name:	K.M.GY..jpg
Views:	276
Size:	157.0 KB
ID:	232823

Komment

Meg egy kis info: Akkik husz eve (kb) borzere jártak,láthatták....az auto tetejere pakolva árultam sokáig...egy szakállas pesti vette meg...joker biztos ismeri,o is pesti.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X