Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Azért vigyázz az ilyen behavazott lehűlt ülésekkel,mert megfázik a tojás és nem kel ki belőle a csibe!
Komolyra fordítva a beszédet,ne kísértsétek a sorsot ilyenkor egészségtelen és veszélyes is a motorozás,főleg az ilyen aprókerekű fo.sokon.Akármikor bekövetkezhet egy "nem a látási és útviszonyoknak" esemény és teljesen mindegy,hogy ki hibázott,a baj az baj.
Nem vettem károgásnak . Ha annyira ramaty a helyzet akkor úgyis a bringautat használom. Sajnos muszáj ezzel közlekednem mert az "öreglány" éppen darabokba van a nagydögnek meg túl hideg van, plusz a tömegközlekedés teljesen életképtelen... (egy munkanap 2 óra buszozás lenne, így meg egy óra se egy kör)
Nem Che igazát szeretném méltatni de hidd el Rommer bukását is elsődlegesen a hideg okozta. Én is motoroztam tavaly is + 7 c fokban de akkor már + volt. Téligumit / SZEGESET / A GÉPRE ÉS fűthető ruhát és mehet a móka de meg gondolandó napi 2 órát áldozol az egészségedért és jobbára épen maradsz vagy rizikózol és sántikálsz öreg korodban. Persze azt is meg kellene érned. A mai közlekedési viszonyok között ez pedig bizonytalan dolog.
Mondjuk a paprikát én a 2-es számrendszer szerint minősítem,-erős,vagy nem.Minden bizonnyal lehet fokozni,de nekem ez megfelel,egyébként a fokhagymát,az erőset és a köménymagos dolgokat nagyon szeretem,pl.a torta azért nem a kedvencem,mert nincs rajta köménymag.Igaz manapság amikor minden a konyhaművészetről,a gurmékról és a gurmanokról szól lehet,hogy valamelyik bomlott elméjű michelin csillagos kukta kitalálja majd,az általam említett fűszerekkel ízesített tortát és ami röhej még díjat is nyer vele.
Nálam a palacsinta ilyen.. Szeretem a különlegeset mondhatni ínyenc vagyok... de ezektől az új fagylalt ízektől.... hát inkább nem véleményezem. A füstölt szalonnát lepirítva nem a fagyiban tudom elképzelni. Így vagyok a lekváros kacsával is.
Nem Che igazát szeretném méltatni de hidd el Rommer bukását is elsődlegesen a hideg okozta. Én is motoroztam tavaly is + 7 c fokban de akkor már + volt. Téligumit / SZEGESET / A GÉPRE ÉS fűthető ruhát és mehet a móka de meg gondolandó napi 2 órát áldozol az egészségedért és jobbára épen maradsz vagy rizikózol és sántikálsz öreg korodban. Persze azt is meg kellene érned. A mai közlekedési viszonyok között ez pedig bizonytalan dolog.
Már most sántikálok a gerincferdülésem miatt... Poénkodást félretéve nem veszem félvállról a dolgot és jó alaposan felöltözök... (a felső nadrág és a kabát se vizet se levegőt nem ereszt át, ezek alá öltözök be ill van rajtam még pluszba egy-egy pár neoprén térd és könyökvédő)
A gép magasságával nem lesz gond. De az asztalt tuti le kell szedni...
900mm max szélességet valahogy el kell érni...
Viszont lehet hogy vak vagyok de a gépkönyvben nem találom. Kb hány kg egy ilyen gép? (csak úgy hozzávetőlegesen Bár 700-nál aligha több, szóval a futó biztos elbírja, csak arról valahogy le is kéne majd varázsolni... )
Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2018 febr. 24, 18:54.
Komment