Mondjuk a paprikát én a 2-es számrendszer szerint minősítem,-erős,vagy nem.Minden bizonnyal lehet fokozni,de nekem ez megfelel,egyébként a fokhagymát,az erőset és a köménymagos dolgokat nagyon szeretem,pl.a torta azért nem a kedvencem,mert nincs rajta köménymag.Igaz manapság amikor minden a konyhaművészetről,a gurmékról és a gurmanokról szól lehet,hogy valamelyik bomlott elméjű michelin csillagos kukta kitalálja majd,az általam említett fűszerekkel ízesített tortát és ami röhej még díjat is nyer vele.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Mai munkába motorozás azt hiszem izgi lesz....
https://www.dropbox.com/s/anpm590mnl...0_001.JPG?dl=0
- 4 likes
Komment
-
Szervusz Tigris!
Azért vigyázz az ilyen behavazott lehűlt ülésekkel,mert megfázik a tojás és nem kel ki belőle a csibe!
Komolyra fordítva a beszédet,ne kísértsétek a sorsot ilyenkor egészségtelen és veszélyes is a motorozás,főleg az ilyen aprókerekű fo.sokon.Akármikor bekövetkezhet egy "nem a látási és útviszonyoknak" esemény és teljesen mindegy,hogy ki hibázott,a baj az baj.
Ne vedd károgásnak!
Baráti üvöltéssel:Che
- 4 likes
Komment
-
Nem vettem károgásnak . Ha annyira ramaty a helyzet akkor úgyis a bringautat használom. Sajnos muszáj ezzel közlekednem mert az "öreglány" éppen darabokba van a nagydögnek meg túl hideg van, plusz a tömegközlekedés teljesen életképtelen... (egy munkanap 2 óra buszozás lenne, így meg egy óra se egy kör)
- 1 like
Komment
-
Nem Che igazát szeretném méltatni de hidd el Rommer bukását is elsődlegesen a hideg okozta. Én is motoroztam tavaly is + 7 c fokban de akkor már + volt. Téligumit / SZEGESET / A GÉPRE ÉS fűthető ruhát és mehet a móka de meg gondolandó napi 2 órát áldozol az egészségedért és jobbára épen maradsz vagy rizikózol és sántikálsz öreg korodban. Persze azt is meg kellene érned. A mai közlekedési viszonyok között ez pedig bizonytalan dolog.
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMondjuk a paprikát én a 2-es számrendszer szerint minősítem,-erős,vagy nem.Minden bizonnyal lehet fokozni,de nekem ez megfelel,egyébként a fokhagymát,az erőset és a köménymagos dolgokat nagyon szeretem,pl.a torta azért nem a kedvencem,mert nincs rajta köménymag.Igaz manapság amikor minden a konyhaművészetről,a gurmékról és a gurmanokról szól lehet,hogy valamelyik bomlott elméjű michelin csillagos kukta kitalálja majd,az általam említett fűszerekkel ízesített tortát és ami röhej még díjat is nyer vele.
ízlés szerint , kevés csilivel .... , aztán ha nagyon csípős lett , lehűtheted a torkod :
http://www.origo.hu/itthon/20070604fagylaltverseny.html
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseízlés szerint , kevés csilivel ...
- 4 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem Che igazát szeretném méltatni de hidd el Rommer bukását is elsődlegesen a hideg okozta. Én is motoroztam tavaly is + 7 c fokban de akkor már + volt. Téligumit / SZEGESET / A GÉPRE ÉS fűthető ruhát és mehet a móka de meg gondolandó napi 2 órát áldozol az egészségedért és jobbára épen maradsz vagy rizikózol és sántikálsz öreg korodban. Persze azt is meg kellene érned. A mai közlekedési viszonyok között ez pedig bizonytalan dolog.
- 4 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár most sántikálok a gerincferdülésem miatt
- 2 likes
Komment
-
Azt hiszem megtaláltam a gépkönyvét, a végébe vannak rajzok méretekkel de ilyen későn már nem nagyon tudom kigubancolni őket...
https://www.dropbox.com/s/114mgrxq8t...0maro.pdf?dl=0
- 3 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt hiszem megtaláltam a gépkönyvét, a végébe vannak rajzok méretekkel de ilyen későn már nem nagyon tudom kigubancolni őket...
https://www.dropbox.com/s/114mgrxq8t...0maro.pdf?dl=0
A gép magasságával nem lesz gond. De az asztalt tuti le kell szedni...
900mm max szélességet valahogy el kell érni...
Viszont lehet hogy vak vagyok de a gépkönyvben nem találom. Kb hány kg egy ilyen gép? (csak úgy hozzávetőlegesen Bár 700-nál aligha több, szóval a futó biztos elbírja, csak arról valahogy le is kéne majd varázsolni... )
Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2018 febr. 24, 18:54.
- 1 like
Komment
Komment