Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Milyen színű lesz?
    Ez már az, un sivatagi homok szin.

Komment

...........................................................Egészségedre!!

"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Egészségedre!!
        Kőszi Neked is

Komment

Mindenkinek eredményekben gazdag , békés , boldog új esztendőt kivánok !!!

Komment

Muszáj elmondanom !!! Ma rábuktam a netre, mert üveggyöngyöt, és üvegszemcsét kerestem szóráshoz. Felhívtam egy közeli forgalmazót, és elmondtam mit, és mihez keresek. Már a telefonon felajánlotta, hogy kapok mintaanyagot próbához. El is mentem hozzá, ahol is 2x 25 kg különböző szemcsenagyságú szóróanyagot kaptam INGYÉRT kipróbálásra !!! Csak azért nem írom ki anevét,( bár megérdemelné ) mert nem szeretném hogy valaki visszaéljen a jóindulatával. Természetesen privátban megadom az elérhetőséget az aktív tagoknak !!

Komment

Vannak még tökös gyerekek ebben az országban,de az is lehet,hogy a későbbi tényleges vásárláskor rá lesz osztva az ára a mintának,a megvásárolt mennyiségre.Már a gúnár is megmondta,hogy "márpedig ingyen ebéd nincs"..Alapvetően szkeptikus vagyok minden üzletemberrel szemben,mert valamiből nekik is meg kell élni,-méghozzá hozzáadott érték nélkül és az árukat még szállítani is kell,ami nem olcsó.

Üdvözlettel:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                vásárláskor rá lesz osztva az ára a mintának
                A termék ára nála messze a legolcsóbb a neten található többi eladóhoz képest így is ! kb 50% !!!

Komment

Sokan panasz van az utángyártott alkatrészekre.. Mai nap úszóforrasztást terveztem,de alapos tisztogatás után kiderült hogy az úszó rezezett préselt acél lemez. Ezért elmentem a gazdaboltba és vettem méretes parafadugót.. Probléma letudva.. oszt jóóóvan..

Komment

1928 Harley y első sárvédőjét javítom épp.. A barátom 5m-t tudott megtenni törés nélkül.. Érdekes dolog a lábkuplung.. Lett volna lehetőségem kipróbálni,de én nem vagyok hozzá elég bátor.

Komment

Kis kedvenc a sufniban.. apró gondokkal. A sárvédő amit sikerült visszahúzni szerencsére. A műszaki megoldásai miatt a Harleyt nem értékelem sokra,de el kell ismernem anyagból van, A sárvédő is igen acélos nehezen alakítható lemez... nem készítettem képet sajnos a megelőző.begyűrödött állapotról.

Komment

Ez hogy lehetséges?
                        A vízbű veszi ki aaa zoxigént?

https://www.youtube.com/watch?v=kP_zZoltPjY

Vagy honnét?

Komment

Kopoltyú.....

Komment

30 mp körül mintha lenne ott valami gégecső. Gondolom em van vezetve valami magasabb pontra a szívótorok, aztán úgy nem jut be olyan sok víz

Komment

Azért a gyújtás környékén is komoly szigetelések lehetnek Rendesen alámerülnek a gépek.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Azért a gyújtás környékén is komoly szigetelések lehetnek Rendesen alámerülnek a gépek.
                                Egy adag sziló csodákra képes
                                De létezik olyan hogy vízkiszorító spray. Elég hatékony cucc, a bemutatón egy nyitott villanymotort fújnak be vele, bebasszák egy vödör vízbe és bekapcsolják

Gyújtásról jut eszembe, péntek este eszembe jutott hogy csinálni kéne egy normális stroboszkópot. Úgy kb hajnak 3-ra összeszedtem hozzá mindent és megterveztem. Ma készült el, mentem kipróbálni anyám kocsiján erre mit látok? Hogy a gyújtótrafóból a gyújtáselosztóba vezető kábelt valami megette. De úgy rendesen, egy kb fél centis részen még már csak a szigetelés egy darabja tartotta össze (este járó motornál látványos, én meg örülök hogy nem fogtam meg mielőtt észrevettem )

Na de a stroboszkóp úgy tűnik működik

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X