mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Muszáj elmondanom !!! Ma rábuktam a netre, mert üveggyöngyöt, és üvegszemcsét kerestem szóráshoz. Felhívtam egy közeli forgalmazót, és elmondtam mit, és mihez keresek. Már a telefonon felajánlotta, hogy kapok mintaanyagot próbához. El is mentem hozzá, ahol is 2x 25 kg különböző szemcsenagyságú szóróanyagot kaptam INGYÉRT kipróbálásra !!! Csak azért nem írom ki anevét,( bár megérdemelné ) mert nem szeretném hogy valaki visszaéljen a jóindulatával. Természetesen privátban megadom az elérhetőséget az aktív tagoknak !!
- 5 likes
Komment
-
Vannak még tökös gyerekek ebben az országban,de az is lehet,hogy a későbbi tényleges vásárláskor rá lesz osztva az ára a mintának,a megvásárolt mennyiségre.Már a gúnár is megmondta,hogy "márpedig ingyen ebéd nincs"..Alapvetően szkeptikus vagyok minden üzletemberrel szemben,mert valamiből nekik is meg kell élni,-méghozzá hozzáadott érték nélkül és az árukat még szállítani is kell,ami nem olcsó.
Üdvözlettel:Che
Komment
-
A termék ára nála messze a legolcsóbb a neten található többi eladóhoz képest így is ! kb 50% !!!Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevásárláskor rá lesz osztva az ára a mintának
- 1 like
Komment
-
Kis kedvenc a sufniban.. apró gondokkal. A sárvédő amit sikerült visszahúzni szerencsére. A műszaki megoldásai miatt a Harleyt nem értékelem sokra,de el kell ismernem anyagból van, A sárvédő is igen acélos nehezen alakítható lemez... nem készítettem képet sajnos a megelőző.begyűrödött állapotról.2 képek
- 3 likes
Komment
-
Ez hogy lehetséges?
A vízbű veszi ki aaa zoxigént?
https://www.youtube.com/watch?v=kP_zZoltPjY
Vagy honnét?
- 3 likes
Komment
-
Egy adag sziló csodákra képesTitus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért a gyújtás környékén is komoly szigetelések lehetnek
Rendesen alámerülnek a gépek.
De létezik olyan hogy vízkiszorító spray. Elég hatékony cucc, a bemutatón egy nyitott villanymotort fújnak be vele, bebasszák egy vödör vízbe és bekapcsolják
Gyújtásról jut eszembe, péntek este eszembe jutott hogy csinálni kéne egy normális stroboszkópot. Úgy kb hajnak 3-ra összeszedtem hozzá mindent és megterveztem. Ma készült el, mentem kipróbálni anyám kocsiján erre mit látok? Hogy a gyújtótrafóból a gyújtáselosztóba vezető kábelt valami megette. De úgy rendesen, egy kb fél centis részen még már csak a szigetelés egy darabja tartotta össze
(este járó motornál látványos, én meg örülök hogy nem fogtam meg mielőtt észrevettem
)
Na de a stroboszkóp úgy tűnik működik
4 képek
- 7 likes
Komment
...........................................................Egészségedre!!
Komment