Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Vannak még tökös gyerekek ebben az országban,de az is lehet,hogy a későbbi tényleges vásárláskor rá lesz osztva az ára a mintának,a megvásárolt mennyiségre.Már a gúnár is megmondta,hogy "márpedig ingyen ebéd nincs"..Alapvetően szkeptikus vagyok minden üzletemberrel szemben,mert valamiből nekik is meg kell élni,-méghozzá hozzáadott érték nélkül és az árukat még szállítani is kell,ami nem olcsó.

    Üdvözlettel:Che

    Komment


      Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      vásárláskor rá lesz osztva az ára a mintának
      A termék ára nála messze a legolcsóbb a neten található többi eladóhoz képest így is ! kb 50% !!!

      Komment


        Sokan panasz van az utángyártott alkatrészekre.. Mai nap úszóforrasztást terveztem,de alapos tisztogatás után kiderült hogy az úszó rezezett préselt acél lemez. Ezért elmentem a gazdaboltba és vettem méretes parafadugót.. Probléma letudva.. oszt jóóóvan..

        Komment


          1928 Harley y első sárvédőjét javítom épp.. A barátom 5m-t tudott megtenni törés nélkül.. Érdekes dolog a lábkuplung.. Lett volna lehetőségem kipróbálni,de én nem vagyok hozzá elég bátor.

          Komment


            Kis kedvenc a sufniban.. apró gondokkal. A sárvédő amit sikerült visszahúzni szerencsére. A műszaki megoldásai miatt a Harleyt nem értékelem sokra,de el kell ismernem anyagból van, A sárvédő is igen acélos nehezen alakítható lemez... nem készítettem képet sajnos a megelőző.begyűrödött állapotról.

            Komment


              Ez hogy lehetséges?
              A vízbű veszi ki aaa zoxigént?

              https://www.youtube.com/watch?v=kP_zZoltPjY

              Vagy honnét?

              Komment


                Kopoltyú.....

                Komment


                  30 mp körül mintha lenne ott valami gégecső. Gondolom em van vezetve valami magasabb pontra a szívótorok, aztán úgy nem jut be olyan sok víz

                  Komment


                    Azért a gyújtás környékén is komoly szigetelések lehetnek Rendesen alámerülnek a gépek.

                    Komment


                      Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Azért a gyújtás környékén is komoly szigetelések lehetnek Rendesen alámerülnek a gépek.
                      Egy adag sziló csodákra képes
                      De létezik olyan hogy vízkiszorító spray. Elég hatékony cucc, a bemutatón egy nyitott villanymotort fújnak be vele, bebasszák egy vödör vízbe és bekapcsolják

                      Gyújtásról jut eszembe, péntek este eszembe jutott hogy csinálni kéne egy normális stroboszkópot. Úgy kb hajnak 3-ra összeszedtem hozzá mindent és megterveztem. Ma készült el, mentem kipróbálni anyám kocsiján erre mit látok? Hogy a gyújtótrafóból a gyújtáselosztóba vezető kábelt valami megette. De úgy rendesen, egy kb fél centis részen még már csak a szigetelés egy darabja tartotta össze (este járó motornál látványos, én meg örülök hogy nem fogtam meg mielőtt észrevettem )

                      Na de a stroboszkóp úgy tűnik működik

                      Komment


                        Egy szakmai kérdésem volna. Miért van az egy CO reduktornál hogy a beállított nyomásérték elkezd felfelé kúszni ha nincs gázelvétel? Egészen addig megy amíg a biztonsági szelep le ne fúj. Hegesztésnél meg hirtelen elfújja az anyagot a 15 bar ha lerakom a pisztolyt egy kis időre...
                        Gondolom reduktor hiba. Kérdés hogy javítható-e? És ha igen akkor hogy?


                        Oxigén reduktor is csinálja ezt, de az jóval kisebb mértékben és meg is áll egy idő után. De ott annyira nem is érdekes, elvégre az folyamatosan ég, folyamatosan van gázelvétel.

                        Komment


                          Szervusz!

                          Átereszt,mert valamilyen szelepülék el van piszkolódva.Javítható,szét kell szedni,kitakarítani,átvizsgálni,-ha valami sérültnek tűnik cserélni és nagy valószínűséggel összerakás után rendesen fog működni.A nagyobbik probléma,hogy napjainkban annyi féle gyártmányú és márkájú reduktor van forgalomba,hogy nehézkes az alkatrészpótlás és a típusismeret is hiányos,de ez neked nem lehet probléma.Szépen körültekintően megoldod,-szinte biztos vagyok benne.

                          Üdvözlettel:Che

                          Komment


                            Én nekem oxigén reduktor van feltéve 1990 óta és bírja igaz nem nagy vastagságú anyagokat hegesztettem vele folyamatosan / max. 3 mm-est / akkor kissé bederesedett nyáron csak vizes lett. Nem nagy gond ha nincs rajta a fűtés hisz Te sem nagyüzemben használod. A takarítás segíthet mint Józsi is ahogy írta nem egy bonyolult szerkezet.

                            Komment


                              Szétkaptam, eléggé kormos belülről, de nem az a gond.
                              Egy kerámia szerű szelep fekszik fel egy réz felületre, na azon volt egy sérülés. Próbáltam finoman kicsiszolni de nem lett jobb... (de legalább a fél napom elbasztam rá)
                              Alkatrészt majd nézek hozzá. De nem kizárt hogy egy másik reduktort kell majd vennem...

                              Komment


                                Próbálkoztam Jézust utánozni.. de csak részsikereim vannak. Borból tudok vizet csinálni... fordítva sajnos nem megy... A legszomorúbb hogy elfogy a kisérleti mennyiség. A palackozottakhoz már elvből nem nyúlok.

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X