Che eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Kis kedvenc a sufniban.. apró gondokkal. A sárvédő amit sikerült visszahúzni szerencsére. A műszaki megoldásai miatt a Harleyt nem értékelem sokra,de el kell ismernem anyagból van, A sárvédő is igen acélos nehezen alakítható lemez... nem készítettem képet sajnos a megelőző.begyűrödött állapotról.2 képek
- 3 likes
Komment
-
Ez hogy lehetséges?
A vízbű veszi ki aaa zoxigént?
https://www.youtube.com/watch?v=kP_zZoltPjY
Vagy honnét?
- 3 likes
Komment
-
Egy adag sziló csodákra képesTitus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért a gyújtás környékén is komoly szigetelések lehetnek
Rendesen alámerülnek a gépek.
De létezik olyan hogy vízkiszorító spray. Elég hatékony cucc, a bemutatón egy nyitott villanymotort fújnak be vele, bebasszák egy vödör vízbe és bekapcsolják
Gyújtásról jut eszembe, péntek este eszembe jutott hogy csinálni kéne egy normális stroboszkópot. Úgy kb hajnak 3-ra összeszedtem hozzá mindent és megterveztem. Ma készült el, mentem kipróbálni anyám kocsiján erre mit látok? Hogy a gyújtótrafóból a gyújtáselosztóba vezető kábelt valami megette. De úgy rendesen, egy kb fél centis részen még már csak a szigetelés egy darabja tartotta össze
(este járó motornál látványos, én meg örülök hogy nem fogtam meg mielőtt észrevettem
)
Na de a stroboszkóp úgy tűnik működik
4 képek
- 7 likes
Komment
-
Egy szakmai kérdésem volna. Miért van az egy CO reduktornál hogy a beállított nyomásérték elkezd felfelé kúszni ha nincs gázelvétel? Egészen addig megy amíg a biztonsági szelep le ne fúj. Hegesztésnél meg hirtelen elfújja az anyagot a 15 bar ha lerakom a pisztolyt egy kis időre...
Gondolom reduktor hiba. Kérdés hogy javítható-e? És ha igen akkor hogy?
Oxigén reduktor is csinálja ezt, de az jóval kisebb mértékben és meg is áll egy idő után. De ott annyira nem is érdekes, elvégre az folyamatosan ég, folyamatosan van gázelvétel.
Komment
-
Szervusz!
Átereszt,mert valamilyen szelepülék el van piszkolódva.Javítható,szét kell szedni,kitakarítani,átvizsgálni,-ha valami sérültnek tűnik cserélni és nagy valószínűséggel összerakás után rendesen fog működni.A nagyobbik probléma,hogy napjainkban annyi féle gyártmányú és márkájú reduktor van forgalomba,hogy nehézkes az alkatrészpótlás és a típusismeret is hiányos,de ez neked nem lehet probléma.Szépen körültekintően megoldod,-szinte biztos vagyok benne.
Üdvözlettel:Che
- 8 likes
Komment
-
Én nekem oxigén reduktor van feltéve 1990 óta és bírja igaz nem nagy vastagságú anyagokat hegesztettem vele folyamatosan / max. 3 mm-est / akkor kissé bederesedett nyáron csak vizes lett. Nem nagy gond ha nincs rajta a fűtés hisz Te sem nagyüzemben használod. A takarítás segíthet mint Józsi is ahogy írta nem egy bonyolult szerkezet.
- 1 like
Komment
-
Szétkaptam, eléggé kormos belülről, de nem az a gond.
Egy kerámia szerű szelep fekszik fel egy réz felületre, na azon volt egy sérülés. Próbáltam finoman kicsiszolni de nem lett jobb... (de legalább a fél napom elbasztam rá)
Alkatrészt majd nézek hozzá. De nem kizárt hogy egy másik reduktort kell majd vennem...
Komment
-
Pedig ezt már rég kitaláltákAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBorból tudok vizet csinálni... fordítva sajnos nem megy.
Beledobsz egy tablettát, aztán lesz valami bor szerű lé
- 1 like
Komment
Komment