Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jól nekiestél szegény Golf-kocsinak
    Látom szépen belaktad a műhelyt, még frankó kályha is van. Kémény is tartozik hozzá?

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      frankó kályha is van. Kémény is tartozik hozzá?
      .....padlás nélkül?..Érdekes lenne.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Egy fólia mennyezet sokat segítene megfogná az elszökő hő nagy részét. A kályha akkor már segítene még ha kémény nincs is. 3 szál 120-as kályhacsövet betekersz szigeteléssel / nélküle nincs huzat / és piros a platni. Most én is hasonlót alkottam még egy szabály talán magasabb legyen mint a GIRINC akkor nem csap bele a tető felett a szél. Ezt hány helyen figyelmen kívül hagyják és az évekkel mindíg emelgetik a kémény magasságát. Józsi jól bele bújtál így ki tudod festeni az összes elemet felrakás előtt. Belső részre érdemes használni a cink sprét először majd jöhet a cinkromátos 2 rétegben majd az üregvédő. A külső fényezés csak dísz a rozsda általában belül lakozik! Csak egy bevált javaslat ha csendes gépet akarsz : 2 réteg alapozó után Juta zsák még a tűzfalra kardán alagútra is Katepox- al át itatni alsó részen akár locsolva is úgy is megköt. Még 10 év az autód életében biztosan.

Komment

Kémény is tartozik hozzá?
          Igen de még be nem gyújtottam mert a tető nincs szigetelve, és a gerendáknál körbe befúj a szél, tehát így nincs értelme begyújtani.

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Egy fólia mennyezet sokat segítene
          Holnap-holnapután nekiállok megcsinálni a fóliasátrat, ami fényezőkamra is lesz egyben. Utána pedig már kezdem a fényezés előkészítést rajta, fújom rá az epoxi alapozót.

Komment

Rajta Józsi,-veletek vagyunk!

A tél még nem múlt el és a tapasztalat azt bizonyítja,hogy a február sokszor még keményebb,mint a megelőző téli hónapok,-ne így legyen,de az egészségre nagyon vigyázz!

Komment

Köszönöm! Megpróbálok vigyázni mindenképp.
              Ma reggel eléggé fagyosan indul, de remélem mihamarabb enged az idő és akkor megyek is kifelé haladni a dolgommal. Úgy vagyok vele hogy ráérek , hisz magamnak csinálom az autót, de máskülönben meg hiányzik hogy kiesett a sorból már 3. hete. Úgyhogy jóvolna ha haladnék vele.

Komment

Lassan én is úgy érzem el kellene mennem a címben szereplő hülyeség csökkentő apák boltjába. Oka decemberben egy traktoros le amortizálta az autónkat a kölcsön gépen pedig eltört az első rugó. Így most van két mozgás képtelen igaz tegnap egy 3. al közlekedve kaptam hozzá rugót.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  3 szál 120-as kályhacsövet
                  Aztán ha úgy van, később tovább lehet gondolni a dolgot. Pl. téglából jó ülőpadkát építeni, amiben meg lehet fordítani egyszer a füstöt. Akár tömeget is adni neki hogy tárolja a hőt. Így 2 fűtés között is valamilyen szinten temperálná a helyet.
                  Egész jól ki lehet használni a drága hőt. 2 heggesztés között igen jó élmény lehet fűtött padkán ücsörögni, úgy iszogatni a körtének megfőzött levét, mely még az ördögöt is távoltartsa ugye :-)

Komment

Nem beszélsz hülyeséget!

Komment

Aztán ha úgy van, később tovább lehet gondolni a dolgot. Pl. téglából jó ülőpadkát építeni, amiben meg lehet fordítani egyszer a füstöt. Akár tömeget is adni neki hogy tárolja a hőt. Így 2 fűtés között is valamilyen szinten temperálná a helyet.
                      Egész jól ki lehet használni a drága hőt. 2 heggesztés között igen jó élmény lehet fűtött padkán ücsörögni, úgy iszogatni a körtének megfőzött levét, mely még az ördögöt is távoltartsa ugye :-)
                      ......két hegesztés között ... aztán a harmadik hegesztés helyett...

Komment

Föttög egy harley motorja... mai pár órás birkozás után rájöttem miért. Holnap majd jól megbarkácsolom s kerülök egyet. Mivel oldalkocsis,külön élmény lesz.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Föttög egy harley motorja...
                          Pöcök, hozd a föttögésgátlót....

Komment

Mivel oldalkocsis,külön élmény lesz.
                            Remélem elsütsz róla pár képet s megosztod velünk is.

Komment

Most fejeztem be épp végszóra, s már el is vitték. Ezek a képek javítás közben készültek. Föttögésmentes motorozható állapotú lett a gép,de még maradt rajta barkácsolnivaló bőven.

Komment

Ezek a képek javítás közben készültek.
                                Bosszantó tudsz lenni,egészségedre......

Teljes képen látható lett volna a bringa:ez olyan,mintha egy nő térdét fényképezted volna.Egyébként a részletekben rejtőzik az egész szépsége!
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X