Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én a 2km-es utca végén lakom... a drótos netről előttem leveszik a javát.. Nekem az marad ami jut.. Ez van.. Egy szolgáltató van,azt választottam.

Erről van szó ha nem tetszik akkor is ez van ,javítok a helyzetemen:.....egészségetekre !
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nálunk ütemezett ( előre bejelentett időpontban ) nem volt áram. 3 hónap alatt 10 MUNKANAP !!!! Többünknek a környéken otthon van a műhelye ! Volt olyan, hogy az idióták megcserélve adták vissza a fázist !! 21. században ezt nem jelzi semmi ??

Komment

A mi házunk pincéjében volt az egész köz áramelosztója Qrva nagy vasajtó halálfejjel stb.( az uye egy gyereknek bas.za a fantáziáját, mert az olyan kalózos ) ha kikapcsolták az áramot, mi ott leselkedtümk hogy mi van ott bent, hát munkát azt nem láttunk.

Komment

Gratulálok emunak az 1000. hozzászólása alkalmából !

Komment

Szárazon?

Az idő passzol?
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Gratulálok emunak az 1000. hozzászólása alkalmából !
              mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szárazon?

Az idő passzol?
              Majd Kesziben pótoljuk.
              Kéretik elnézni hogy nem vagyok egy grafomán, így mire bepötyögnék valamit már meg is gondolom!

Komment

Jól van az Emu,-te így vagy jó ahogy vagy.Kesziben azért a pótlással vigyázzunk,nincs közöttünk akkora harag,hogy annyira békülni kelljen,mint legutóbb!

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  vigyázzunk,nincs közöttünk akkora harag,
                  Korán van még... Nyárig történhetnek dolgok ha elég nyitottak vagyunk.

Komment

Más projekt: betettem a váltót a donor blokkból,de nem úgy működött ahogyan elvárható lett volna.... persze közben rájöttem miért gyalázta meg a villát...

Komment

Aki előzőleg javította,felcserélte a fogaskerekeket. Most helyükön vannak,majd holnap este fojtatom. Nappal festegetek a természetes fénynél, van még kb 300 festendő alkatrész.

Komment

Ilyen volt, s ilyen lett felhegesztés köszörülés után. Frissen összeszerelve már a helyén van. Tudom nem tökéletes,de én sem vagyok az.. Pár próbakörre mindenképp alkalmas,amíg nem lesz másik.

Komment

Így képen szrabbul néz ki mint a valóságban..

Komment

Tegyél be valami átfaragott bontós difiből való kerékpárt, mert ha ez törik, akkor szétnyomja a hajtóműházat.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              valami átfaragott bontós difiből való kerékpárt
                              Többe lenne mint amit ér. Vagy legalább kiadná az utángyártott árát. Törni nem fog (gyenge és lassú ) Gyenge láncszem a fogak anyaga. Kötött a lehetőség.. kevesebből javítom az egészet mint az a pár kerék (persze szivesebben a jó alkatrész mellett döntenék) Mellesleg a hajtásház is törött,hegesztett.

Komment

Szervusz Atti!

Valószínű nem lesz hosszú életű és a tányérkeréken is kifejti jótékony hatását,bár annak már úgy gondolom mindegy.Sajnos az ember sokszor rákényszerül akármilyen okokból is a "szükség törvényt bont" megoldásokra.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X