Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves Atti!

Szeretném megkérdezni,hogy domborodik e a talpad a gyümölcslevestől?

Üdvözlettel:Che

Komment

Kedves Józsi bátyám! Nem merem kipróbálni.. 2x 4 cent elég nekem.. nem vagyok telhetetlen. A minőségét élvezem ki..

Komment

Kedves Atti!

A talp domborodása,vagy gömbölyödése kifejezéseket tőled tanultam el,az alkoholos befolyásoltság humoros megnevezésére.Nagyon tetszik nekem ez a megfogalmazás,mert még előtted soha nem hallottam senkitől sem,de igen kifejezőnek és humorosnak találom,ezért utólagos engedelmeddel,kérem tőled a fogalom tágabb körű használatának engedélyezését részemre!

Azért 2x4 cent,már majdnem egy deci,-abba már bele is lehet fulladni!

Üdvözlettel:Che

(Dőlne még belőlem a hülyeség,de Irénke elzavart a gép mellől)

Komment

Kedves Józsi bátyám! Örömömre szolgál ha tőlem is tanul valaki valamit.. Engedélyt megadom, sőt szivesen veszem.

Komment

Az alkohol fogyasztás további mellékhatása a csontlágyulás, és a szemek összekócolódása.. Kocsmában eltöltött tíz év alatt én is sokat tanultam,de sokat felejtettem is... Azért az emlékek feltörnek néha..

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Az alkohol fogyasztás további mellékhatása a csontlágyulás, és a szemek összekócolódása...
              "ebben" az állapotban már perfekt beszél az ember minden nyelven, de főleg Olaszul...(furcsamód, mindenki érti )

Komment

Már csak keveset keveset kell várni.. olcsó lesz a Német veterán mkp...

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  olcsó lesz a Német veterán mkp...
                  MIért is ???????
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Merkel néni letöri az árakat. A Hyde parkba illő téma,de ott sem merem olyan durván leírni mint ahogyan gondolom.

Komment

Azért próbáld meg....hátha!?

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Azért próbáld meg....hátha!?
                        Tudod Te.. Majd talán egyszer kiírom.

Komment

Mai nap (többek között) kerestem egy kis kompressziót.. De csak azt találtam miért nincs. A hengert majd lehúzom holnnap,lehet gyűrű sincs rajta. Vagy ha van is,olyan mint ha nem lenne. cca 1mm rés a hengerfalnál..

Komment

Komment

Legszivesebben ide a kocsmába írogatok, mert életem jó részét kocsmában töltöttem igen kellemesen.. A pult azon oldalán álltam,ahol kevesebb a hely. Haladtam a Pannóniával,Horexel,R35 BmW-vel, de a saját autó projekttel is. Most nemrég értem haza,autóalkatrészeket vettem a Scudóhoz,holnao húzós napom lesz jó sok rohangálással,de megpróbálok képeket tölteni a haladásról ( Pannónia TLB). A saját motor persze háttérben,mert élni is kell,de azért lassan az is halad.. ha egy összefoglalóban közlésre alkalmas állapotba kerül.. akkor persze megosztom.

Komment

Ismeri valaki esetleg Csanádi Tibort a Csepelest Budakesziről ?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X