Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseolcsó lesz a Német veterán mkp..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért próbáld meg....hátha!?
Komment
-
Legszivesebben ide a kocsmába írogatok, mert életem jó részét kocsmában töltöttem igen kellemesen.. A pult azon oldalán álltam,ahol kevesebb a hely. Haladtam a Pannóniával,Horexel,R35 BmW-vel, de a saját autó projekttel is. Most nemrég értem haza,autóalkatrészeket vettem a Scudóhoz,holnao húzós napom lesz jó sok rohangálással,de megpróbálok képeket tölteni a haladásról ( Pannónia TLB). A saját motor persze háttérben,mert élni is kell,de azért lassan az is halad.. ha egy összefoglalóban közlésre alkalmas állapotba kerül.. akkor persze megosztom.
- 5 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIsmeretlen mester alkotása. Az ilyen apróságok miatt a gyorsmunka kissé elhúzódik.
Ismerős nincs valahol aki meg tudná mérni az anyagok keménységét? Valahogy kíváncsi lennék rá hogy mi közöttük a különbség. A kicsi fogaskeréknek kellene valamivel jobb anyagból lennie, elvégre az pörög többet. Nem pedig fordítva(bár ha a nagy lenne ennyire szarból akkor az lenne teljesen lekopva)Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2017 okt. 27, 20:02.
Komment
Komment