hasonló technikákon szivesen ügyködöm.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Nemsoká elsétálok a boltba...elég furcsa volt először (nem ehhez vagyok szokva) a ház előtt kipakolva...sehol senki...mindenre ráírva az ára,s ott a becsületkassza.. Az emberek megállnak,vásárolnak,fizetnek.. Menet közben 3 méterenként köszöngetek (ha nem látok senkit akkor is) már kezdtem szégyelni magam,hogy mindenfelől rámköszönnek,s én a második vagyok.
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNemsoká elsétálok a boltba...elég furcsa volt először (nem ehhez vagyok szokva) a ház előtt kipakolva...sehol senki...mindenre ráírva az ára,s ott a becsületkassza.. Az emberek megállnak,vásárolnak,fizetnek.. Menet közben 3 méterenként köszöngetek (ha nem látok senkit akkor is) már kezdtem szégyelni magam,hogy mindenfelől rámköszönnek,s én a második vagyok.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValahol lemaradtam ! Hol vagy most ? Kőszegen ?
Nem lehet mindenki Kőszegi.....
- 3 likes
Komment
-
A hal annak való aki ráér... Én szeretem a finom dolgokat gyorsan betenni a hasamba...s már rohanok is tovább.. Tegnap elkezdtem kiirtani a kiserdőt(tövestől kiszedni az ecetfákat) helyet csinálni a gyümölcsösnek. Bosszant hogy elfáradok....napi 20db ban határoztam meg a mennyiséget...még kb 4nap.. A többi idő kell arra,hogy összekenhessem magam rozsdával.olajjal...
- 2 likes
Komment
-
Napi pár órát a kertben töltök..szeretnék gyümölcsöst veteményest. Kaptam egy 3,5-ös brigs rotakapát ma azzal bírkóztam...el is fáradtam rendesen... 3x húztam vissza a kert közepétől...egyébként is csak úgy ment a bozótban ha toltam.. Kitaláltam felteszem rá a 6,5 Ic-motort (ez lenne a Brigs ipari motorja) A henger hüvelyezett,a főtengely siklócsapágyakkal ellátott...viszont ami meglepő volt,a vezérmű fogaskereke itt is műanyag.. a hajtókar alu ötvözet,ebből van kiképezve az alsó hajtókarcsapágy,+ ebben forog a csapszeg is...(úszó rendszer..a dugattyúban is) Tudom nem veterán,de ez a technika működik..s elég jól bírja.. Csak mint érdekességet osztom meg veletek..
- - - Updated - - -
A veteránnal amit eldugtam a sufniban.akkor bíbelődöm..mikor elfáradok (pihenésképp) van még rá egy hetem...majd teszek fotókat.
- - - Updated - - -
Ami még nagyonnn tetszik.. sparhelttal fűtök a sufniban.. Reszeltem a vasat...a párom sütötte a linzert..
- 6 likes
Komment
-
Ameddig el nem törik ! egy ...kupac konstrukció ! Az apósoméban 2x cseréltem hajtókart, de most is törötten áll szétszedve.
Ha már hajtókart cserélsz van belőle + -os és ha köszörülés nélkül csinálod,mindig eltöri.Kényes az illesztésre!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment