Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

hasonló technikákon szivesen ügyködöm.
    Szívesen segítek egy kis unalom elleni anyaggal !

Komment

unalom elleni anyaggal !
      Jobbra is van kettő...balra is van kettő...s három másikon másztam át fotót készíteni. De azé köszi!

Komment

Nemsoká elsétálok a boltba...elég furcsa volt először (nem ehhez vagyok szokva) a ház előtt kipakolva...sehol senki...mindenre ráírva az ára,s ott a becsületkassza.. Az emberek megállnak,vásárolnak,fizetnek.. Menet közben 3 méterenként köszöngetek (ha nem látok senkit akkor is) már kezdtem szégyelni magam,hogy mindenfelől rámköszönnek,s én a második vagyok.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nemsoká elsétálok a boltba...elég furcsa volt először (nem ehhez vagyok szokva) a ház előtt kipakolva...sehol senki...mindenre ráírva az ára,s ott a becsületkassza.. Az emberek megállnak,vásárolnak,fizetnek.. Menet közben 3 méterenként köszöngetek (ha nem látok senkit akkor is) már kezdtem szégyelni magam,hogy mindenfelől rámköszönnek,s én a második vagyok.
          Arra már gondoltál, hogy -lehet, nem is Magyarországon vagy? :P

Komment

nem is Magyarországon vagy?
            Eszembe jutott... nem kell lehegeszteni a biciglit a portán...

Komment

Valahol lemaradtam ! Hol vagy most ? Kőszegen ?

Komment

! Hol vagy most ?
                Itthon vagyok.. Bal oldal...logó alatt.. Még aklimatizálódom...

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Valahol lemaradtam ! Hol vagy most ? Kőszegen ?
                  Kedves mir-mur!

Nem lehet mindenki Kőszegi.....

Komment

Nyolc macskát tudtam összeciccegni a környékről a halaprólékra..

- - - Updated - - -

Heeganynak boldog szülinapot! Igyon valamit az egészségünkre...s a sajátjára is! Megyek halat kóstolni..

Komment

A hal annak való aki ráér... Én szeretem a finom dolgokat gyorsan betenni a hasamba...s már rohanok is tovább.. Tegnap elkezdtem kiirtani a kiserdőt(tövestől kiszedni az ecetfákat) helyet csinálni a gyümölcsösnek. Bosszant hogy elfáradok....napi 20db ban határoztam meg a mennyiséget...még kb 4nap.. A többi idő kell arra,hogy összekenhessem magam rozsdával.olajjal...

Komment

Nekem bevált..talán másnak is segítségére lesz: 2 napja ások,csákányozok..s elmúlt a derékfájásom.. most tűnt fel.

- - - Updated - - -

Bár most a tenyerem fáj...meg a vállam..

Komment

Napi pár órát a kertben töltök..szeretnék gyümölcsöst veteményest. Kaptam egy 3,5-ös brigs rotakapát ma azzal bírkóztam...el is fáradtam rendesen... 3x húztam vissza a kert közepétől...egyébként is csak úgy ment a bozótban ha toltam.. Kitaláltam felteszem rá a 6,5 Ic-motort (ez lenne a Brigs ipari motorja) A henger hüvelyezett,a főtengely siklócsapágyakkal ellátott...viszont ami meglepő volt,a vezérmű fogaskereke itt is műanyag.. a hajtókar alu ötvözet,ebből van kiképezve az alsó hajtókarcsapágy,+ ebben forog a csapszeg is...(úszó rendszer..a dugattyúban is) Tudom nem veterán,de ez a technika működik..s elég jól bírja.. Csak mint érdekességet osztom meg veletek..

- - - Updated - - -

A veteránnal amit eldugtam a sufniban.akkor bíbelődöm..mikor elfáradok (pihenésképp) van még rá egy hetem...majd teszek fotókat.

- - - Updated - - -

Ami még nagyonnn tetszik.. sparhelttal fűtök a sufniban.. Reszeltem a vasat...a párom sütötte a linzert..

Komment

a hajtókar alu ötvözet,ebből van kiképezve az alsó hajtókarcsapágy,+ ebben forog a csapszeg is..
                            Ameddig el nem törik ! egy .....kupac konstrukció ! Az apósoméban 2x cseréltem hajtókart, de most is törötten áll szétszedve.

Komment

Nekem kinézett alul a hajtórúd a blokkon keresztül.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ameddig el nem törik ! egy ...kupac konstrukció ! Az apósoméban 2x cseréltem hajtókart, de most is törötten áll szétszedve.
                                Tudd!
                                Ha már hajtókart cserélsz van belőle + -os és ha köszörülés nélkül csinálod,mindig eltöri.Kényes az illesztésre!
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X