Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
nem a semmi! csak a tankon nem értem az útvonalat, hogy Belgium után miért Szlovákia jön?supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÖreg motoros, még öregebb motorral :
remélem nem lopják ki alóla a vasat, mint múltkor a japán srác alól!
Komment
-
Már megint az UNIÓ ! DE !Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Részben igazuk van ,mert itt is a fiatal motorosok az 50 ccm (125 ccm ) es motorral úgy repesztenek , hogy csak a hangját hallom a motornak , mikor elmegy mellettem ,de nem látom őket .Csak azt nem tudom ,hogy ez a pár év késleltetés fog-e pozitív eredményt hozni a motoros baleseti statisztikában .
- 2 likes
Komment
-
Hát igen. Van, aki 18 évesen is tud gondolkodni, és van, aki 28 évesen se.Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak azt nem tudom ,hogy ez a pár év késleltetés fog-e pozitív eredményt hozni a motoros baleseti statisztikában
Ahhoz elég idős, hogy hazája sorsáról szavazzon, de ahhoz nem, hogy motorozzon?Everything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
Sajnos teljesen egyet kell értenem a szigorítással. Egyrészt az utakon tapasztaltak alapján, másrészt amit az interneten lát az ember. Sajnos most nagyon ráérek You-Tube -t nézegetni, és valami elképesztő mennyi idióta motorozik, ( és autózik, meg biciklizik, meg gördeszkázik, meg csak úgy van ) az utakon. Nagyon felelőtlen dolgokba viszik egymást bele a fiatalok.
- 1 like
Komment
-
Lehet, hogy egy gyakorló orvos előadása a baleseti sebészetről képekkel illusztrálva a KRESZ oktatáson eredményesebb lenne, mint ha felemelik 50 évre a motoros jogosítvány megszerzésének korhatárát (úgyis addigra tart összespórolni egy motor meg egy jogsi árát).Everything is better when you decide you don't care.
Komment
-
Elég nagy gond az is ,hogy az emberek általánosítanak mikor azt mondják ,hogy az állat motorosok miatt nő a balesetek száma nyáron .Van sok hülye az biztos ,de nem mindenki .Nézegettem én is a neten balesetes fotókat , elég szörnyű és tanulságos .PL : Mikor a motoros oldalba kapta a személyautót és "A" betűre hajtotta .Biztos hogy nem 50-el ment .
Komment
-
Ideig, óráig ! Tudom saját magamról. Mikor ülök a szemészet előtt , és várom hogy kiszedjék a szememből a fémszilánkot, rohattúl szoktam esküdözni, hogy ezentúl CSAK védőszemüvegben. De volt már olyan, hogy két hét múlva, ugyan ott ültem.UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet, hogy egy gyakorló orvos előadása a baleseti sebészetről képekkel illusztrálva a KRESZ oktatáson eredményesebb lenne
Nem szeretnék kategóriákat felállítani, de érdemes elgondolkozni a statisztikán. A legkevesebb gond, a Chopperesekkel, és a veteránosokkal van. Én ide sorolnám még a túramotorosokat is. Nyilván ez már az életkori, és gondolkodásbeli sajátosságokból is adódik.
- 4 likes
Komment
-
Na én viszont nem esküdözöm, hanem használom.mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéserohattúl szoktam esküdözni, hogy ezentúl CSAK védőszemüvegben
Ahogy a képen is látszik. Cserébe még sosem szedtek ki fémszilánkot a szememből.
Magamat ismétlem csak, de ezek a dolgok nem kizárólag életkorfüggők.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Szombaton a tokaji találkozó felvonulásán az összes idióta crossmotoros a körforgalomba kapta ki kerékre, körbe meg persze a nagyik álltak a járdán az unokákkal. A speedesek csak húzatták, de éjjel nappal. Viszont érdekes módon egy veteránost vagy chopperest vagy túramotorost sem láttam mad-max köröket veretni, vagy egykerón száguldozni. Persze az ilyenek kihagyhatatlanok és kellenek az ilyenek, de mikor az 50es kis cross 1 órán keresztül tépi a gázt és várja, hogy "lángcsóva" lövelljen ki a kipufogóból (aminek ez eredménye végül valami halvány szikra volt a dobon belül), vagy a hülyegyerek a lecsupaszított robogóval rángatja ki egykerékre a legzsúfoltabb körforgalomban és látszik, hogy alig tudja tartani, az egy kicsit azért idegesítő és elgondolkodtató tud lenni, hogy miért is utálják a motorosokat oly sokan.Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan sok hülye az biztos ,de nem mindenki
- 3 likes
Komment
:
Komment