Köszönöm István! Hát idén nem tudom fogok-e még motorozni mert még nincs egy mocim sem készen... Úgy meg nem akarok vele menni hogy nem olyan mint szeretném
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Na ma megvolt a légcsavarteszt, a motorpróba, a tesztrepülés és festés után engem is elvittek egy körre. Műrepültünk egy szépet. volt bukfenc, orsó, legyező, dobott orsó, részeg pilóta, előre bukfenc, háton repülés és még sok egyéb aminek nagy részének a nevét sem tudom, de baromi izgalmas volt, úgyhogy megérte javítgatni.
Javításra visszatérve, csináltunk egy motorpróbát a földön, nem volt semmi baj, különösebb zajt nem hallottunk, a pilóta azt mondta, hogy talán még kevésbé rezeg mint előtte. Motorpróba után a tanárommal átnéztük nagyítóval a javított részt, aztán ultrahangos vizsgálat is volt (fém 200assal végigkopogtattuk aprólékosan az egészet) talán egy minimális buborék van benne, de pont a külső végén a javításnak, így a centrifugális erő amúgy is kifele húzza, tehát még ha ki is szakad kárt nem tud okozni. Ezután elengedtük tesztrepülésre, ahol rendesen meghajtotta és megterhelte, ezután megint átvizsgáltuk, de semmilyen változást nem tapasztaltunk, úgyhogy mindketten rábólintottunk a további repkedésekre. Visszavittük a hangárba, lefestettem, 800as papírral megcsiszoltam, majd plexipolírral felpolíroztam és azóta senki nem találja a javítás helyét, csak én tudom, hogy hol lett javítva
- 6 likes
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ma megvolt a légcsavarteszt, a motorpróba, a tesztrepülés és festés után engem is elvittek egy körre. Műrepültünk egy szépet. volt bukfenc, orsó, legyező, dobott orsó, részeg pilóta, előre bukfenc, háton repülés
- 2 likes
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeg róka móka, meg kígyó nevezgetés Legalábbis én tuti igy jártam volna
- 4 likes
Komment
-
Ha beállnak a rakpartok, akkor jól jöhet egy ilyen :
Index - Belföld - Titokzatos német kétéltű a Dunán
- 1 like
Komment
-
Sziasztok!
Nem akarok új témát nyitni, csak a magyar ügyintézések fontossági sorrendjéről egy kis szösszenetet szeretnék megosztani Veletek!
A történetem úgy indult, hogy a pici fiam levizsgázott és kértem az ajkai okmányirodában időpontot a "kategória bővítésre", de 30-ára kaptam volna! A devecseri okmányirodában 19-ére kaptam!
Kocsival átmentünk a gyermekemmel, nem volt hely a parkolóban, (rosszul) gondoltam, felállok a "használaton kívüli" járdára, majd elindultunk intézni a jogsit. Ott azt mondták, hogy 3-4 hét mire megkapja a kölyök a jogosítványt, de addig ezzel a fényképes hivatalos "papírral" nem használhatja ezt a kategóriát! Mikor kijöttünk, egy ismerős figyelmeztetett, most mentek el a rendőrök, körbefényképezték az autómat és valószínű feljelentenek! Utol értem Őket és illedelmesen, a hibám elismerése mellett, megkérdeztem nem lehet-e "olcsóbban" feloldozást nyerni! Nem lehet, mert a fényképező automatikusan küldi az adatokat a szombathelyi "bíráló bizottsághoz", majd Ők eldöntik az ügyem súlyosságát! Megköszöntem!
Amiért írtam ezeket a "fájdalmas" sorokat, azt azért tettem, mert a bünti már meg jött (egy héttel az eset után) 30.000,-!, a jogosítványra még 2-3 hetet várni kell! Na ez a FONTOSSÁGI SORREND!Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 júl. 21, 22:39.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves -t5-!
Nagyon sajnálom a veled történteket, amúgy én is hasonló cipőben járok, annyi kivétel, hogy nekem a bírság még nem jött meg, de a jogsira már egy ideje várok én is, kb 3 hete és még semmi...
Más: Ilyen izzókat keresek: A háttér pedig stílusosan tömítés készlet
Komment
-
Sárga talán akad pár darab...a hétvégén megnézem neked, ha nem sürgős...ebből volt a régi karácsonyfa fényfüzérünk...és egy fénycsőgyujtó villogtatta Én meg gyujtásállításra használtam később a foglalatokat izzóstól de szerintem még van"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn meg gyujtásállításra használtam később a foglalatokat izzóstól de szerintem még van
Komment
Komment