Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jagdtigger, és mi van a használt alkatrészekkel? Hirtelenjében rákerestem és ezt találtam: Jawa babetta 210 szabadonfutó és váltófogaskerekek Nyírtura ”¢ OLX.hu (korábban Apród)
    Újonnan mennyivel kerül többe?

Vagy vedd meg ennek az egysebességesnek blokkját: Jawa babetta 210 1 sebességes Vácszentlászló ”¢ OLX.hu (korábban Apród) Legalább nem lesz a váltóval többé gondod.

Komment

Nem csípem az ilyen oldalakat... De azért elteszem ha nem lesz más megoldás. Pontos árat meg sajna nem tudok mondani :/ .

/SZERK
      Úgy néz ki nincs más út :S . Így viszont a már beszerzett alkatrészek parlagon fognak heverni :/ . Na mindegy, legalább lesz tartalék .
      Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 máj. 29, 19:40.

Komment

Jaja, a tartalék sohasem árt. Egyszer csak azon veszed észre magad, hogy nem kapni már ehhez sem alkatrészt a motorosboltokban.
        A Csepeles-Pannóniás-Zaporozseces bácsi az utcánkban például mindig kettőt vett abból az alkatrészből, amire szüksége volt. Be is spájzolt rendesen.

Komment

Komment

Ez nem igaz, ennyire nem lehetek balszerencsés...
            https://www.dropbox.com/sh/brbb1et34...hj9Na0y76GZywa

Úgy néz ki idén is kihagyja agárdot a vénség :/ .
            Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 jún. 01, 22:08.

Komment

Még egy "indiánoskép". Nem tudtam megállni, hogy ide ne tegyem:

https://www.facebook.com/#!/IndianMo...type=1&theater

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ez nem igaz, ennyire nem lehetek balszerencsés...
                Hát ezt meg mi lelte?
                Nem volt elég a váltó, csőstül jön a baj?

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Jagdtigger, és mi van a használt alkatrészekkel? Hirtelenjében rákerestem és ezt találtam: Jawa babetta 210 szabadonfutó és váltófogaskerekek Nyírtura ”¢ OLX.hu (korábban Apród)
                  Köszi a tippet, ha egyszer öszefutunk emlékeztess hogy lógok pár korsó sörrel .

@dongos78
                  Azt én se tudom, az idő vas foga gondolom... Na mindegy, legalább lesz időm gyakorolni a festést. Most már végképp úgy fest lemarad Agárdról megint. Az ifjonc viszont még megy úgyhogy az lesz "megnyúzva". Nem lesz nehéz megtalálni, csak kövessétek a horkolást .

@CZsolti
                  Szép vas .
                  Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 jún. 04, 19:31.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Még egy "indiánoskép". Nem tudtam megállni, hogy ide ne tegyem:

https://www.facebook.com/#!/IndianMo...type=1&theater

De minek van rajta 3 betöltőnyílás?
                    Egy a benzin gondolom, egy az olaj, és mi a harmadik?

Komment

............benzin................
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Komment

És a pilóta miről üzemel???
                          Tehát: olaj ; benzin ; sör.

Komment

vagy az uniberzális vésztartalékmeghajtás: pálinka:-)

Komment

Maradjunk a motorizációnál: rejtett fagázgenerátor, vagy oda öntik a tartalék benzint.

Komment

Köszi a tippet, ha egyszer öszefutunk emlékeztess hogy lógok pár korsó sörrel .
                                Na, örülök hogy ebből jól jöttél ki végül. Szóval jó állapotúak voltak az alkatrészek, meg nem is volt drága.
                                Ha előbb nem, majd a győri börzén összefutunk biztosan. Addig csak tartsd hidegen azokat a söröket.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X