Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Az enyém is tiszta okádás .... sz@rok bele a sivatagi homokjába , már hanyadjára b@ssza el a munkámat . Szert tettem egy gyári alu"ráf" szettre az autónál ,, most már csak a gumik átcserélését kell elvégeztetnem némi centrírozással egybevéve . Hál' istennek az új felni is megázott a délután , így tiszta szutyok minden , pedig két napig suvickoltam őket.... (egyre inkább ki nem állom afrikát) , és még harlekin katica és "zödpoloska" inváziót is jósolnak a nyárra .Hát ütsz még ?....
Nem bosszankodni ilyen csekélységeken,mi ez ahhoz a visszatérő télhez,ami most az USA egyes vidékein tombol,közel 50 cm. magas hóval,-az jobb lenne?Afrika meg Afrika,ott is emberek élnek,a napi gondjaikkal és a hozzá tartozó igen csekély örömeikkel,ami a szaporodáshoz kapcsolódó igen rövid idejű élvezetben teljesedik ki,meglehetősen átgondolatlanul,de az Ő szuverén döntéseik következményeként,csak mi viseljük a következményeit.
Ütés lesz még bőven,de mindezt nem Afrikának,meg a bogaraknak köszönhetjük,hanem a fogyasztói társadalomnak,melynek következménye a túltermelés,a környezetszennyezés,egyenlőre regionális háborúk,melyek azért bármely órában világháborúvá szélesedhetnek és mindez csak azért,mert az emberi egyedeknek semmi nem elég,-már jól lakott mindennel,de azért,még kell egy ez,vagy az,-bár a szemfedélen nincsen zseb,de az akarat a birtoklásra és mások megalázására határtalan.A hiúságot meg ki kell szolgálni és ehhez bőven van partner a gyártók és a kereskedők személyében.
Jól van ez úgy,ahogy van,mert hiába is beszélnek az okosok akármit is,-ha ők az elsők,akik figyelmen kívül hagyják a mondókájuk értelmi részét,a lényeg,hogy jusson a valaguk alá egy jó nagy terepjáró és legyen lazac az asztalon az ágyban meg egy szűz jány,az isten adta nép,-hát az meg mossa az autóját ahogy tudja,-ráadásul egyenlőre még ivóvíz minőségű vízzel,mert megteheti,-bár etikátlan.
Üdvözlettel:Che (A moderátorok dolga,hogy megengedik e az ilyen hangvételű írásokat,most ez jött ki belőlem,próbáltam finoman fogalmazni,de az indulatok bennem ennél sokkal erősebbek.Nem kell velem egyet érteni,én tudom mások véleményét is tisztelni,mert mindenki egy szuverén lény.)
Nem tévedtél ! Én fogalmaztam félreérthetően. Egy tengely, és a tengely mind két végén két egymáshoz rögzíthető, egymáshoz képest elforgatható sonka. Ezzel lehet a vibrálás mértékét szabályozni. Mindent lehet vele polírozni, csak koptatóanyagot kell helyesen megválasztani.
Komment