Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• jagdtigger
    replied
    Nyugaton hirtelen valamiért igen népszerűek lettek, az enyhe kifejezés hogy elszállt a gépszíj mikor megláttam miket kérnek 1-1 jó állapotú gépért....

Kicsit pakolgattam a műhelyemben, korai tavaszi nagytakarítás. Bejönnek a jó idők visszahozom a bóbitát munkatársamtól....
    https://content.section9.me/im/vf/tarolo3.jpg

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Ki a csodának kell ekkora mennyiség ?
    Értem ,hogy a keleti régió egyik legmegbízhatóbb segédjárgánya volt,viszont nem értem a kereslet miért ekkora?????Az is igaz mikor elkeztek érdeklődni a "pénzes emberek"akkor ...megtaláltuk az összes magyar forgalomba helyezett: BMW-t...Uralt...Dnyepert..-néhány kivétellel...Szerintem a maradék csak a kivételes embereknek van fenntartva....Az is kering a pletykás körökben,hogy a WM-csepelből több van "felújítva"mint ahány készült...nem beszélve a 250-es csepelről..!
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2022 márc. 20, 19:05.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Minden darabból 4-sebis endúrót csinálsz?
    Így kérték.
    mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Már az öntödék is ráálltak a 4 sebis dekli gyártásra akkora üzlet !
    Most jőnnek a fordkihajtásos darabok.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    4-sebis endúrót csinálsz?
    Már az öntödék is ráálltak a 4 sebis dekli gyártásra akkora üzlet !

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    eltávoztak.
    Minden darabból 4-sebis endúrót csinálsz?

Leave a comment:

• Kopasz 1
    replied
    Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    eltávoztak.
    Nagyon jól néznek ki. Gratulálok! A jövőbeni tulajdonosaik is így vigyázzanak rájuk.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    eltávoztak.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Kissé elszámoltam.. most sikerült befejeznem. Kicsit elvitte az időt az utángyártott alkatrészek beillesztése+ a vape rendszerhez a vezetékek legyártása. Azért annyira nem rossz 20 nap alatt egy kupac rozsdából három motor....következő terv: az újabb hármas szériánál az idő felezése.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Ma napoztam kicsit... jó lenne holnap megfutni a próbaköröket.

Leave a comment:

• Kopasz 1
    replied
    sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a napi szükségletre első sorban.
    Lehet, hogy nem lesz elég a napi szükségletre felkészülni, kicsit hosszabb távra lesz érdemes felkészülni. Szerencsére felénk még nem érződik a hatás.

Leave a comment:

• pasetta
    replied
    Hát valóban vannak és lesznek bajok.... Ha tehetitek és szükségetek van gyógyszerekre mielőbb tárazzatok be. Azt hiszem nehéz lesz a jelenlegi helyzet eszkalálódása esetén a beszerzése bárminek is. A szállítás garantáltan mindent meg fog drágítani...

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Én is osztom a véleményeteket az öregjeink is azt mondták : az a biztos ami elmúlt a többi bizonytalan! Első a család létbiztonsága, ez értendő a napi szükségletre első sorban.

Leave a comment:

• Kopasz 1
    replied
    legyen tele legalább.
    Sziasztok!
    Nekem Somogyban is van itthon mindig 20 - 30 liter tartalékbenzin kannákban.
    Nekem a fűnyírókba, szegélynyíróba kell. Így 65 évesen már elég nagy a terület, amit nyírni kell.

Leave a comment:

• pasetta
    replied
    Lehet félreérthetően írtam!
    Ó! Bocsánatot kérek! Értelek és megértelek! Én magam is elmentem csütörtökön a közeli MOL kútra PB gázpalackért és 5 Liter 95ös benzinért az utánfutós bicajommal. Jó ha van a láncfűrészbe. Lehet tényleg sok fát kell vágnom, ha nem akarok fázni. Nyáron meg nem akarok a konyhában fűteni, hogy megfőzzem a SÓLET konzerveket!

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gondolom most emiatt megy a "kannázás".
    Lehet félreérthetően írtam! A külhoniak eddig nekünk hordták az üzemanyagot,nem tankoltak nálunk! Néhány autót láttam tankolni.

A traktor,kamiontankolás,kannázás a hazai emberek szorgalma,én is azért mentem ,nem tudni mikor lészen hiány,legyen tele legalább.

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information