Nyugaton hirtelen valamiért igen népszerűek lettek, az enyhe kifejezés hogy elszállt a gépszíj mikor megláttam miket kérnek 1-1 jó állapotú gépért....
Kicsit pakolgattam a műhelyemben, korai tavaszi nagytakarítás. Bejönnek a jó idők visszahozom a bóbitát munkatársamtól....
https://content.section9.me/im/vf/tarolo3.jpg
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ki a csodának kell ekkora mennyiség ?
Értem ,hogy a keleti régió egyik legmegbízhatóbb segédjárgánya volt,viszont nem értem a kereslet miért ekkora?????Az is igaz mikor elkeztek érdeklődni a "pénzes emberek"akkor ...megtaláltuk az összes magyar forgalomba helyezett: BMW-t...Uralt...Dnyepert..-néhány kivétellel...Szerintem a maradék
csak a kivételes embereknek van fenntartva....Az is kering a pletykás körökben,hogy a WM-csepelből több van "felújítva"mint ahány készült...nem beszélve a 250-es csepelről..!
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2022 márc. 20, 19:05.
- 1 like
Leave a comment:
-
Így kérték.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMinden darabból 4-sebis endúrót csinálsz?Most jőnnek a fordkihajtásos darabok.mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár az öntödék is ráálltak a 4 sebis dekli gyártásra akkora üzlet !

- 3 likes
Leave a comment:
-
Már az öntödék is ráálltak a 4 sebis dekli gyártásra akkora üzlet !mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése4-sebis endúrót csinálsz?
- 2 likes
Leave a comment:
-
Minden darabból 4-sebis endúrót csinálsz?Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseeltávoztak.
- 1 like
Leave a comment:
-
Nagyon jól néznek ki. Gratulálok! A jövőbeni tulajdonosaik is így vigyázzanak rájuk.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseeltávoztak.
- 1 like
Leave a comment:
-
Kissé elszámoltam.. most sikerült befejeznem. Kicsit elvitte az időt az utángyártott alkatrészek beillesztése+ a vape rendszerhez a vezetékek legyártása. Azért annyira nem rossz 20 nap alatt egy kupac rozsdából három motor....következő terv: az újabb hármas szériánál az idő felezése.
- 8 likes
Leave a comment:
-
Ma napoztam kicsit... jó lenne holnap megfutni a próbaköröket.
1 kép
- 9 likes
Leave a comment:
-
Lehet, hogy nem lesz elég a napi szükségletre felkészülni, kicsit hosszabb távra lesz érdemes felkészülni. Szerencsére felénk még nem érződik a hatás.sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea napi szükségletre első sorban.
Leave a comment:
-
Hát valóban vannak és lesznek bajok.... Ha tehetitek és szükségetek van gyógyszerekre mielőbb tárazzatok be. Azt hiszem nehéz lesz a jelenlegi helyzet eszkalálódása esetén a beszerzése bárminek is. A szállítás garantáltan mindent meg fog drágítani...
- 2 likes
Leave a comment:
-
Én is osztom a véleményeteket az öregjeink is azt mondták : az a biztos ami elmúlt a többi bizonytalan! Első a család létbiztonsága, ez értendő a napi szükségletre első sorban.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Sziasztok!mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselegyen tele legalább.
Nekem Somogyban is van itthon mindig 20 - 30 liter tartalékbenzin kannákban.
Nekem a fűnyírókba, szegélynyíróba kell. Így 65 évesen már elég nagy a terület, amit nyírni kell.
- 4 likes
Leave a comment:
-
Ó! Bocsánatot kérek! Értelek és megértelek! Én magam is elmentem csütörtökön a közeli MOL kútra PB gázpalackért és 5 Liter 95ös benzinért az utánfutós bicajommal. Jó ha van a láncfűrészbe. Lehet tényleg sok fát kell vágnom, ha nem akarok fázni. Nyáron meg nem akarok a konyhában fűteni, hogy megfőzzem a SÓLET konzerveket!mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet félreérthetően írtam!
- 4 likes
Leave a comment:
-
Lehet félreérthetően írtam! A külhoniak eddig nekünk hordták az üzemanyagot,nem tankoltak nálunk! Néhány autót láttam tankolni.pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGondolom most emiatt megy a "kannázás".
A traktor,kamiontankolás,kannázás a hazai emberek szorgalma,én is azért mentem ,nem tudni mikor lészen hiány,legyen tele legalább.
- 3 likes
Leave a comment:
Leave a comment: