pasetta eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Nem hallgatom meg a Yotubén mert, elkezdtem, hosszan unalmasan adja elő a sirámait. És sajna bele lehet kötni hogy hol gyűjti és adja le az olajat, fagyállót
Amúgy hagyjuk a környezetvédelmet mert ami ennek nevében megy az megörjít
Kipufogógáz miközben a Vezuv kitört megint, Ukrajnában annyi 155mm-es lövedéket kilőttek hogy az usa készlete is elfogyott és rakéták mindenhol röpködnek, a Dunaparton meg gyalogosoknak kell sétálgatni, mert az olyan zöld
A bürokrácia! Örülök hpgy elköltöztem Bp-röl. Itt olyan békés minden és mindenféle szakbolt is van
Képzeld el/képzeljétek, mi lesz ha megtudom venni a sokat emlegetett autót. Most fordittattam le hivatalosan bizonyos héber nyelvű nyilatkozatot
Német-angol-magyar adásvételi van a neten is. Az autó adásvételinek egy lapra kell kiférni, ha jól emlékszem tanukkal együtt. Baromság!
Namost ezt héber-magyarul hogy? Egyikünk sem érti a másik nyelvét, az angol viszont közös. Úgy gondolom nem fogják elfogadni angol-magyar adásvételit.
A legszebb az egészben hogy még van majdnem két év műszaki az autón

. Autó klímaegységébe felfordult az egyik állítómotor(V158) és állandóan hideget fúj a vezető oldalon, éppen azt próbálom kibányászni....
Komment