Jankó51 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs, ha majd úgy alakul, hogy megfáradsz testileg.... Szerencsére mindössze 10 dkg-ról, 5,5 cm3-ről, 0,15 kW-ról, 1 cm vágáshosszról van szó.
Nem kell biztatnod, a családom egyöntetű véleménye, hogy mindent túlgondolok, és hát igazuk is van. ...de nekem is!Egy megoldás van: megyek, megveszem a Stihl-t és megszűnik ez az "őrült nyomás" rajtam!
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor is : éljen a Husqvarna !(240 -es)
Hamar kimerült az energiámkis pihi után elővettem a (kicsit ) 232-est második rántás röff és irány a kert . A tankürülésig csak a nagy járt az eszembe ,mit szedjek szét ? Felvánszorogtam a kertből és a tönkőn ülve erőt merítettem és ihletet ... Szerszámkészlet kipakol uj gyertya stb ne ingázzak a műhelybe (a napon jobban látom ...) álványon a gép a kellékek kipakolva magas széken nekikészülök ....Megláttam a hibát , felkelett megint állnom és akkus fúróval felszerelkezve : eltávolítottam az átkozott darázs sárdugóját a kipufogóból.
Egy rántásra indult ! Igen is ....nem is káromkodtam !!!( a párom az udvaron volt) Viszont felnéztem az égre !!!! Ezután sikeresen ledaráltam a maradékot ....
Elfáradtam ,megnyugodtam ..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor is : éljen a Husqvarna !
Tegnap délelőtt megvettem a Stihl-t, ami ráadásul május 31-ig, szombatig akcióban volt. Rendesek voltak, mondták még a hétfő belefér.
Amire korábban egy nap alig volt elég, most du. 2-től fél 6-ig könnyedén végeztem. Persze tizenéves Al-ko elektromos sövényvágómat nem volt nehéz túlszárnyalni. Inkább a felismerés viselt meg, hogy éveken keresztül mennyit szenvedtem feleslegesen.
Kösz, hogy időt szakítottatok rám.
- 4 likes
Komment
Komment