Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    kicsit nehezebb és kicsit drágább, de legalább már próbáltam és tetszett.
    És, ha majd úgy alakul, hogy megfáradsz testileg... Tudod majd kezelni? Fontos szempont! Nem biztos, hogy a nagyobb jobb... Bár az is igaz, hogy a strapa melókhoz a tartósság fontos! NEHÉZ kérdések ezek! Gondold át a lehetőségeket jól!

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      És, ha majd úgy alakul, hogy megfáradsz testileg...
      Ez bizony komoly szempont, ráadásul - úgy gondolom - nem is olyan távoli jövő. Szerencsére mindössze 10 dkg-ról, 5,5 cm3-ről, 0,15 kW-ról, 1 cm vágáshosszról van szó.
      Nem kell biztatnod, a családom egyöntetű véleménye, hogy mindent túlgondolok, és hát igazuk is van. ...de nekem is! Egy megoldás van: megyek, megveszem a Stihl-t és megszűnik ez az "őrült nyomás" rajtam!

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Akkor is : éljen a Husqvarna !
        Két hete elővettem a damilost.. tankolás , igér megáll igér megáll .. (240 -es)

Hamar kimerült az energiám kis pihi után elővettem a (kicsit ) 232-est második rántás röff és irány a kert . A tankürülésig csak a nagy járt az eszembe ,mit szedjek szét ? Felvánszorogtam a kertből és a tönkőn ülve erőt merítettem és ihletet ... Szerszámkészlet kipakol uj gyertya stb ne ingázzak a műhelybe (a napon jobban látom ...) álványon a gép a kellékek kipakolva magas széken nekikészülök ....Megláttam a hibát , felkelett megint állnom és akkus fúróval felszerelkezve : eltávolítottam az átkozott darázs sárdugóját a kipufogóból.

Egy rántásra indult ! Igen is ....nem is káromkodtam !!!( a párom az udvaron volt ) Viszont felnéztem az égre !!!! Ezután sikeresen ledaráltam a maradékot ....

Elfáradtam ,megnyugodtam ...
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Akkor is : éljen a Husqvarna !
          Valami gond van: a Vasárnap esti Husqvarnás bejegyzésekről valahogy lemaradtam, most olvasom őket. Mátéaputól elnézést, de talán jobb is így, mert Rá hallgatni szoktam és most csak összezavarodtam volna.
          Tegnap délelőtt megvettem a Stihl-t, ami ráadásul május 31-ig, szombatig akcióban volt. Rendesek voltak, mondták még a hétfő belefér.
          Amire korábban egy nap alig volt elég, most du. 2-től fél 6-ig könnyedén végeztem. Persze tizenéves Al-ko elektromos sövényvágómat nem volt nehéz túlszárnyalni. Inkább a felismerés viselt meg, hogy éveken keresztül mennyit szenvedtem feleslegesen.
          Kösz, hogy időt szakítottatok rám.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X

Debug Information