Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Jankó51
    replied
    Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szelepváltásokból visszaforgatva a gyujtásidőt kimérni, plussz a két eltérő bütykös gyujtórész... plusz az elékelés.
    Nem mondanám, hogy mindent értek, de cefetül teccik!

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Teljes-fotó nem lészen?
    Jelenleg nem körbejárható.... majd kitolom s lesz. Még váltórudat,lámpatartót,sárvédőpálcát+apróságokat készítek...utána kitolom s leképezem.

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Öröm van meg boldogság... mögmondta anevét
    Látom a kedvenced:nem kell bajolni a szelepfedéllel Teljes-fotó nem lészen?

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Azt hittem már minden rózsaszínű...oszt nem. csak bújkált bennem a kisördög..meg az egészséges kétkedés. Indításpróba... s nem történt semmi. Minden 15.-re pöffent egyet.. Kellemesre fárasztottam magam és elkezdtem ellenőrizgetni esetleg elrázkódott-e valami vagy bármi. Bovdenezve nincs (ezen a drót tolja a gázt) ezért a belső pillangót kézzel be állítottam,majd gyidőt ellenőriztem és csak egy gyertyával (váltva) próbálgattam. A bibit egy gyertya okozta. Szerencsére volt itthon Bakony 18.... na most 1-2 rúgásra indul (egyenlőre) tehát átadható...ez volt a kérés. Következő project: Ma végeztem 6 MZ blokk mosásával...reggel megyek a főtengelyekért...indul a gyártás.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Öröm van meg boldogság... mögmondta anevét.. Másodikra szusszant..harmadik rúgásra indult. Csak idáig eljutni..na az volt a nem egyszerű. Szelepváltásokból visszaforgatva a gyujtásidőt kimérni, plussz a két eltérő bütykös gyujtórész... plusz az elékelés. A becsiszolt tűszelepű karbi sem folyik..
    Attached Files

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information