Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hogyan találtál ránk?

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Hogyan találtál ránk?

  Ha van kedved, akkor áruld el légy szíves, hogyan találtál rá a Veterán fórumra. Ilyesmikre gondolok:
  • egy barátod ajánlotta
  • Google navigált ide (elárulhatnád mire kerestél és hogyan)
  • másik weboldalon (esetleg linkkatalóguson) található link segített (melyik?)
  • Facebook netán?
  • ha másként az még érdekesebb!
  Egyrészt a csevegés kedvéért, másrészt számomra hasznos információ lehet, hogyan lenne érdemes népszerűsíteni az oldalt.
  kedvelte ezt.
  Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

 • #2
  Hali!

  Én az oldalra Google segítségével jutottam.
  Bizonyos témára kerestem rá (pannónia szelén).
  Az első találat a Veterán fórum-ra mutatott.

  Üdv
  apacsavo és soveny kedvelte ezt.

  Komment


  • #3
   Szervusztok!

   A veterán járművek iránti vonzalmam kapcsán,keresgéltem,kutattam alkatrészek után és ugyan már nem pontosan emlékszem,milyen módon,de valahogy eljutottam a veteran apróra.Valószínű a kereső dobta ki a veteran szó valamelyik variációjaként.Amint rátaláltam regisztráltam és azóta rendszeres látogatója vagyok,sőt egy-két alkalommal kerestem alkatrészeket K55-höz.
   Az aprón történt látogatásom egyik alkalmával olvastam a fórumról,ahová szintén regisztráltam és azóta annak tagja vagyok.Szeretem a fórumot,-jó itt lenni és hasonló gondolkodású és érdeklődésű emberekkel megosztani gondolataimat.Külön tetszik a márkafüggetlensége,-egy a lényeg régi legyen és "kattogjon".Azért nem is szeretnék egyik márka elkötelezettje sem lenni,mert egy Dongóba ugyanannyi munkát be lehet fektetni,mint pl. egy Harley Dawidson WLA-ba(bár erősen eltúlzott hasonlat),de egyikünknek ez a libligje,másikunknak más,vagy egyszerűen ennyire telik.Így van ez jól,egyedül az bánt,hogy a számítógépes tudásom,-enyhén szólva is hiányos és nem tudok annyit segíteni amennyit szeretnék.Sajnos a párnán már jobban fog a fejem,mint a PC.ismeretek megszerzésében.Amennyiben volna egy hozzáértő fiatal aki többször türelmesen elmagyarázná,megmutatná,átismételné velem a műveleteket,menne is,-de ilyen nincs.

   Üdvözlettel:Che
   mátéapu, apacsavo és soveny kedvelte ezt.

   Komment


   • #4
    sebokricsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én az oldalra Google segítségével jutottam.
    Bizonyos témára kerestem rá (pannónia szelén).
    Az első találat a Veterán fórum-ra mutatott.
    Köszi, ez tök jó!

    Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ... Amennyiben volna egy hozzáértő fiatal aki többször türelmesen elmagyarázná,megmutatná,átismételné velem a műveleteket,menne is,-de ilyen nincs.
    Dehogy nincs, csak nem akarok tolakodni sem. Ha van hozzá kedved, akkor esetleg telefonon is beszélhetünk, hátha úgy gyorsabban meg tudok világítani egy-két részletet. Hét közben nehezen tudunk előre időpontot egyeztetni, de most hétvégén jó lehet nekem. (Azért lenne jó előre megbeszélni, hogy a gép előtt legyünk mind a ketten.)
    mátéapu, apacsavo és 2 további látogató kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

    Komment


    • #5
     Nekem ismerős ajánlotta,hogy ő itt szokott böngészni. Megnéztem megtetszett, regisztráltam, azóta szinte minden nap felnézek még ha nem is mindig írok.

     üdv, Odin
     Che, apacsavo és soveny kedvelte ezt.

     Komment


     • #6
      Jó kérdés :-S Először Agatity Lajos honlapját találtam meg aztán az index fórumon kötöttem ki majd mivel sokan ide átjöttek én is beregisztráltam. A fórumot szinte egy időben találtam meg a többivel, amit a Google hozott fel.
      Utoljára szerkesztve a következő által: chemotox; 2011 jún. 16, 17:07.
      Che és apacsavo kedvelte ezt.

      Komment


      • #7
       Duna oldalkocsis Pannóniát vettem úgy voltam vele már rég óta, hogy nekem egyszer lesz egy aztán megvettem darabokban azt sem tudtam hogy csatlakozik a motorhoz pontosan, mivel eléggé hiányosan vettem: ezután elkezdtem képeket keresgélni oldalkocsis motorokról hogy ellessem mégis milyen alkatrészek hiányoznak miket keressek? Aztán google hozott ide találtam pár képet és ezzel abba is maradt de pár nap múlva eszembe jutott hogy meg kéne keresni azt az oldalt hátha vannak rajta alkatrész hirdetések is! Na de ekkor már nem volt olyan egyszerű nem emlékeztem a nevére azt sem tudtam mit írtam be amire kidobta a címet DE végül megtaláltam (kb 2óra alatt). Azóta sok jó dolgot olvastam és vettem is az oldalnak köszönhetően!

       Komment


       • #8
        Nagyon köszönöm az eddigieket, nagyon tanulságos! Arra például nem is gondoltam volna, hogy valaki látta már az oldalt, de két órába telt újra ráakadni. Mindenképpen van még mit fejlődni.

        Azt elfelejtettem a nyitóhozzászólásba írni, hogy valóban az is érdekes, hogy ki miért dönt a regisztráció mellett és aztán miért írja le az első hozzászólását.
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

        Komment


        • #9
         Sziasztok!
         Én a "guglin" kerestem infot Victoriárol,es a :-na ez milyen motor lehet? cimet is feldobta.
         Nagy boldogan beirtam a fejfajasom, amit siman törölt a rendszer lévén hogy ahhoz regisztrálni kell.
         Miután megtettem,másnap már jött is válasz a kérdésemre.
         Hála NEKTEK!! -azota mindennap bejövök nénány órára,pedig sajnos nincs mit felujitsak,szereljek!
         // beismerem itt még motorom sincs! //
         Kellemes buherálást mindenkinek!
         - b.

         Komment


         • #10
          Továbbra is örömmel olvasnám (és gondolom rajtam kívül mások is), hogy ki milyen módon talált ide. Ha van egy-két percetek osszátok meg legyetek szívesek!
          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

          Komment


          • #11
           .........hát(háttal nem kezdünk mondatot!)tulajdonképpen a Duma Fórumot találtam meg először,ott vetettem fel hogy dumáljunk a régi motorokról,autókról(mondjuk nekem az autókkal tele van a púpom!)de talán veteránban még valahogy eltudnám viselni(talán egy gömbölyű Wartburg!Vagy nem is talán egy 407Moszkvics vagy 403-as vagy....na jó ácsi!!!)Na szóval az ottani hölgy aki irányitja a dolgokat,ő javasolta a Veterán Fórumot,azóta alkalmatlankodok itt! Igy látatlanban is nagyon sok barátságos segitőkész és igen tanult okos embert ismertem meg!Reggel mikor hazajövök(mert én korán hajnalban és este dolgozok,munkásokat szállitok egy kisbusszal!)akármilyen fáradt is vagyok mindig megnézem a Fórumot.Alig várom a legujjabb érdekes témát.Szóval én így!Én is szivesen olvasnám mások sztoriját!Nem vagyok szégyenlős bemutatkozom képileg is           Az IZS-után ez a kedvencem!!!(Aki fel ismeri kap egy piros pontot,a tetelye hiányzik!)

           Komment


           • #12
            Szasztok! Én szintén "gugliztam" D-Csepelre keresve kb a 7-ik találat volt. Üdv.: Csubi

            Komment


            • #13
             Hát Én éppen csak úgy, hogy a D Csepel motoromhoz kerestem alkatrész jegyzéket... Na ,(pár kattintgatás után) és így a Google pedig ide vezetett. DE NEM CSALÓDTAM, ÖRÜLÖK IS NEKI!

             Komment


             • #14
              Szervusztok! Szintén motoralkatrész keresés közben: a veteranaprót nézegetem egy ideje rendszeresen (konkrétan mióta hazahoztam lassan 3 éve az első Pancsit), és nemrég feltűnt, hogy az oldal jobb sarkában, jó mélyen el van rejtve egy "Fórum" feliratú link.
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

              Komment


              • #15
               Hello.

               Nekem is a veterán apró olvasása közben tűnt fel..

               Komment

               Working...
               X