Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Régi képek, filmek - filmrészletek
Collapse
X
-
Gondolom minden pannóniásnak megvan ez a kép, de azért feltöltöm a mellette talált szöveggel együtt:
"Az utolsó Magyar motorkerékpár ( az összes Csepel, Danuvia, Pannonia modell beletartozik.) összesen 689 039 db.
A foton a legutolsó elkészült Pannónia látható, amely egy P 21 Luxus volt 1975-ben, mielőtt a Csepeli gyár végleg bezárt."
Komment
-
Mezei T-5H Pannónia volt...Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz utolsó Magyar motorkerékpár"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
-
Nagyon jó filmfelvétel, köszi! Én meg felhívnám a figyelmét a sok csillogóra restaurálónak a közeli képre 5:15-től. Érdekes, hogy a régi képeken a régi járművek és épületek is réginek néznek ki, holott akkor még újak voltak.taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA rajtnál gépek előtt átrohangáló segítőkre is fel hívnám figyelmetek, plusz a versenyzőre, aki nulla védő ruhában a kiírt tempóval bukott a deszka pályán!
Everything is better when you decide you don't care.
- 4 likes
Komment
-
És mégis milyen szépek...UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn meg felhívnám a figyelmét a sok csillogóra restaurálónak a közeli képre 5:15-től. Érdekes, hogy a régi képeken a régi járművek és épületek is réginek néznek ki, holott akkor még újak voltak.
- 1 like
Komment
-
Nekem is! Letisztult forma, semmi sallang, csak a GÉP!wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTetszenek nekem ezek a deszkapályás gépek. Hatalmas blokk és kerékpárváz fék nélkül
Néhány helyen még ma is művelik hagyományőrzők. Például Németországba a German Wreckin Crew.
Még egy ilyen.
Motorcycle Board Track Racing in Germany, Harley, Indian, Excelsior SuperX - YouTubeUtoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 máj. 15, 08:39.
- 1 like
Komment
(körülbelül ennyit értettem

Komment