Tetszenek nekem ezek a deszkapályás gépek. Hatalmas blokk és kerékpárváz fék nélkül
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Régi képek, filmek - filmrészletek
Collapse
X
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTetszenek nekem ezek a deszkapályás gépek. Hatalmas blokk és kerékpárváz fék nélkül
Néhány helyen még ma is művelik hagyományőrzők. Például Németországba a German Wreckin Crew.
Még egy ilyen.
Motorcycle Board Track Racing in Germany, Harley, Indian, Excelsior SuperX - YouTubeUtoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 máj. 15, 08:39.
- 1 like
Komment
-
ÁÁÁÁÁÁ !!!
De utálom az ilyen összevágott , kapkodós felvételeket ! Nem lehet megnézni normálisan semmit , annyira be-bevillantják a képeket 1-1 másodpercre .
Ne haragudj swievers ,nem a te hibád ! Ez van a klippeknél a filmelőzetesnél ,de nem tudom mitől jobb így egy felvétel .
Egyébként nagyon jó ! Kipróbálnám szívesen !
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKipróbálnám szívesen !
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe utálom az ilyen összevágott , kapkodós felvételeket
Jó kis túra...
A cseh Dnepres klub "Somewhere on the East" túrájáról egy 4 részes videó.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jún. 18, 20:34."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan mivel, nem?
Na ! Ez tényleg jobb volt !
Főleg a Punk zene a háttérben !
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 5 likes
Komment
-
További érdekes fényképek találhatók itt
Magyar Rendőr fotóarchívum"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 2 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért azt nézzétek hogy az öreg hogy csajozik a Danuviával! Mekkora kép! undefined
Ezért húzzál bele a tiéddel is!
- 1 like
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajna most egy állíthatós dörzsáron akadtam meg, de már ígéret van rá. Remélem lesz az öregnek olyan amiben a 13 benne van.
- 1 like
Komment
-
Nemrég osztották meg ezt a nagyszerű képet (ha hölgyek motort szerelnek az nem semmi) a Facebookon:
És még egy a Jawa-CZ Polska Facabookos oldalról:
Minden Pannonia kedvelőnek ajánlom figyelmébe a következő facabookos oldalt: https://www.facebook.com/pages/Pann%...934632?fref=ts Szép, többségében felújított motorokról készült képeket töltenek fel naponta többször.Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2013 aug. 22, 19:26. Oka: találtam egy képet a Jawásoknak is ;)"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 5 likes
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenagyszerű képEverything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs még egy a Jawa-CZ Polska Facabookos oldalról:
[ATTACH=CONFIG]18260[/ATTACH]
.
- 4 likes
Komment
Komment