Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!
    Nem régen regisztráltam az oldalon,nagyon jó!Még ismerkedem az oldallal,hogy mit hol találok.Hol milyen témák vannak.Magmrol anyit hogy most kezdenek érdekelni a veterán dolgok.Volna egy pár motor,amit szeretnék apránként kicsinosítani.Csak az a baj,hogy ezen témában teljesen járatlan vagyok.Hogy milyen gépek vannak?SR1-SR2, / nekem ezt mondták /P10,Panni,Berva,DKW.

Kedves Speka!

Amennyiben érdekelnek az "éltesebb"járművek,kattogók és egyéb fémből készült technikai égig-érő berregők,a legjobb helyre regisztráltál.Javaslom "merülj" el a fórum tanulmányozásában,itt sok ismeretre és segítségre tehetsz szert,ha nem tudsz valamit kérdezz,ha tudsz valamit közöld velünk!

Üdvözlettel:Che
    BeniP10&P21 és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Szia Speka!

Én ma kezdtem meg egy SR-2 est felújítani.Hogyha segítség kell (festék,matrica beszerzés) írjál nyugodtan.
      Közben készül egy Simson Star 1967.Egy Berva...és a kedvencem Mercedes w110 fecske 1964.
      Sok sikert a veteránozásban !
      Üdv:Lacca
      Che kedvelte ezt.

Komment

Mivel a fejléc alatt megjelent a következő felirat:

"Kedves sebokricsi!
        Kérlek, mint a fórum egyik tapasztaltabb résztvevője, köszöntsd egy-két kedves mondattal az új tagokat! Így ők is könnyebben oldódnak fel, és hamarabb válnak barátságos közösségünk aktív tagjaivá."

Ezért szót fogadok és üdvözöllek a fórumon!
        Érezd jól magad itt!
        soveny és stalker kedvelte ezt.

Komment

sebokricsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Mivel a fejléc alatt megjelent a következő felirat:
          Az nem most jelent meg, hanem néhány hónapja.

Örülök, hogy szót fogadtál neki, végül is ez volt a célja. Viszont talán hatásosabb lenne, ha legközelebb nem idéznéd be.

Azokat az üzeneteket, amik jobb felső sarkában egy X-et láttok (ez is ilyen), ki tudjátok kapcsolni, szóval ha értelmeztétek, akkor nem kell többet nézegetnetek.
          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Csak a poén kedvéért írtam!
            Remélem Speka, és te sem fogsz megharagudni ezért!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X