Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!
    Én már korábban regisztráltam, de sajnos csak most jutottam el addig, hogy a bemutatkozásomat megírjam.
    Motoros pályafutásomat Romettel és Riga deltával kezdtem majd egyszer csak megláttam egy oldalkocsis 350-es Jawát (1982-es), ami a egy sufniban állt porosan, falevelekkel, homokkal tele, és úgy éreztem, hogy ezt a gépet meg kell mentsem az enyészet és a rozsda karmai közül. Azóta elkapott a "gépszíj", ahogy titeket is.... és amikor csak szabadidőm engedi a gépet "csinosítgatom".

Kedves jAnris!

Örülök,hogy ideértél és megírtad a bemutatkozásod.Úgy szokott az kezdődni,hogy meglátunk a sufniban,vagy a kert végében valamit és beindul a fantázia,"bele-látunk" valamit,ami számunkra új.Amennyiben arról a motorról van szó,amelyet a kép ábrázol,-már nem is tűnik úgy,hogy sufniban talált.A gépszíj,meg már csak olyan,hajt,hajt és egyre hajt,-mindig tovább és tovább.

Üdvözlettel:Che
    apacsavo és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Kedves Che!
      Igen az az a motor, amit a képen látsz, most már tényleg nem egy "sufniszökevénynek" néz ki, sok munkám volt vele, vázig csupaszítottam és újra fényeztem, újraépítettem (az idő vas foga által nem kímélt alkatrészeket kicserélve) üzemképes állapotba hoztam, de gondolom ezt nem kell ecsetelnem szerintem hasonló cipőben járunk...
      Che kedvelte ezt.

Komment

Kedves jAndris!

Sajnos nem tudom kinagyítani a fogatodról a képet,de tényleg még így kicsiben is jól esik ránézni.Az idő vasfoga,sajnos sok kárt tud tenni,főleg a leállított(falhoz támasztott) gépekben és jól tudom,mennyi munka és költség,hogy ismét régi fényükben ragyogjanak,mint kívül és belül.Amikor elkészül a gépezet a téli tárlás az egyik legnagyobb gond,mert a párás levegő és az abban diszkréten megbúvó kénes égéstermékek,nem tesznek jót,amikor a krómozáson lecsapódnak.Aki nem csinálja,nem is tudja,mi mindenre kell odafigyelni egy jármű állagának megóvása érdekében.Milyen jó is lenne egy fűtött száraz helység,ahol a szépen megcsinált gépek állhatnának,-no de ne ábrándozzak,amikor emberek ezrei fagyoskodnak céltalanul az utcákon.

Köszönöm,hogy válaszoltál a hozzászólásomra és tényleg nagyon örülök neked.

Üdvözlettel:Che
        sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Kedves Che!
          A képgaléria menüpont alatt a 10. oldalon találsz 2 képet a masinámról, azt ki tudod nagyítani. Ezeket már korábban feltöltöttem. Azóta kicsit "fényesítettem" a gépet (políroztam az oldaldekliket). Van még mit csinálni rajta, hogy olyan legyen, mint amilyennek én szeretném (sajnos szabadidő hiányban szenvedek mostanában). Saját magam szeretnék megcsinálni mindent, amit csak tudok, jobban szeretem a saját kezem munkáját nézegetni, még ha nem is makulátlan, mint egy gépműhelyre rábízni, hogy múzeumba kiállítási darabot csináljanak belőle...

Üdv: Andris
          Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X