Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás-Kalapács

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás-Kalapács

Sziasztok! A nevem Kalapács Attila.Régóta érdekelnek a régi veterán korú dolgok autók,motorok,és szinte minden ami régi és szép!És valljuk be ami régi igazán az a szép.Sajnos ami az álmom hogy egy saját motort szerelgethessek még nem teljesült,de rajta vagyok a feladaton . Jelenleg ausztriában dolgozom,és miután szert tudok tenni egy kis plusz pénzre(első a család ) be is fogok invesztálni valamilyen motor alapra amit vissza tudok állítani majd eredeti mivoltára.Már most nagyon sok jó dolgot olvastam itt(krómozás,szerelés,alkatrészek,....) ami később biztos a segítségemre lesz!

Van egy karburátor(nem teljes)és egy benzincsap amit szívesen elpostázok annak aki tudja hasznosítani vagy tud valakit hogy egy ilyenre lenne szüksége.Nem néztem utána mihez valók ezért ne nevessetek ki ha pl traktor alkatrész ) Sok sikert minden veterán-fórumozónak,és sok örömet a járgányok építésében!

Click image for larger version

Name:	Kép 005.jpg
Views:	1
Size:	158.8 KB
ID:	153783 Click image for larger version

Name:	Kép 006.jpg
Views:	1
Size:	169.8 KB
ID:	153784

Kedves Attila!

Jó volt olvasni a bemutatkozásod.Amennyiben ezután kívánsz,járművet vásárolni,-olvasd át a fórum "lepapírozással" foglalkozó összes hozzászólásait,mert sajnos egy papír nélküli,de akár egy papíros géppel is padlót lehet fogni a bürokrácia útvesztőiben!A porlasztó egy Csehszlovák gyártmányú Jikov,-mely valamelyik JAWA,vagy CZ típuson lehetett.A benzincsap első ránézésre egy értékesebb darabnak tűnik,javaslom tartsd meg magadnak,-hátha egyszer ez nagyon fog hiányozni,-az éppen alakuló motorodhoz!

Jó egészséget,kívánok!

Üdvözlettel:Che
    , barna és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X