Sziasztok! A nevem Kalapács Attila.Régóta érdekelnek a régi veterán korú dolgok autók,motorok,és szinte minden ami régi és szép!És valljuk be ami régi igazán az a szép.Sajnos ami az álmom hogy egy saját motort szerelgethessek még nem teljesült,de rajta vagyok a feladaton . Jelenleg ausztriában dolgozom,és miután szert tudok tenni egy kis plusz pénzre(első a család ) be is fogok invesztálni valamilyen motor alapra amit vissza tudok állítani majd eredeti mivoltára.Már most nagyon sok jó dolgot olvastam itt(krómozás,szerelés,alkatrészek,....) ami később biztos a segítségemre lesz!
Van egy karburátor(nem teljes)és egy benzincsap amit szívesen elpostázok annak aki tudja hasznosítani vagy tud valakit hogy egy ilyenre lenne szüksége.Nem néztem utána mihez valók ezért ne nevessetek ki ha pl traktor alkatrész ) Sok sikert minden veterán-fórumozónak,és sok örömet a járgányok építésében!
Van egy karburátor(nem teljes)és egy benzincsap amit szívesen elpostázok annak aki tudja hasznosítani vagy tud valakit hogy egy ilyenre lenne szüksége.Nem néztem utána mihez valók ezért ne nevessetek ki ha pl traktor alkatrész ) Sok sikert minden veterán-fórumozónak,és sok örömet a járgányok építésében!
Komment