Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Venom bemutatkozása.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Venom bemutatkozása.

Üdvözlet Mindenkinek!

A dolog gyerekkoromban kezdődött, amikoris elmentünk nagyanyám öccséhez.
    Az előszobában állt Lajos bátyám '64-es, T-1-es Pannóniája gondosan letakarva.Amikor "kicsomagolták"valami furcsa érzés fogott el, és azóta is a Pannónia a kedvenc márkám.

Szia Venom!
    Had kérdezzem meg :ugye náhány lépcsőn kellett felmenni az előszobába ,és a fikusz meg a filodentron közt állt ,és egy puha pokróccal azon pedig egy nagyon nehéz ,vastag mintás vászontakaró-amin néhány őzike legelt egy termetes szarvas felügyeletével ?
    Tudod hány ilyent láttam?-----akkor csak mosolyogtam ezen a látványon----most meg nem is tudom hogy mit..ha..
    öcsibácsi66, OdinHEM és Che kedvelte ezt.

Komment

Valami ilyesmi, bár nagyon régen volt.Azt tudom, hogy nagyon vigyáztak a motorra.Ez jellemző volt a háborút megélt generációra.Mindent megbecsültek.Azt tudom, hogy 17 000 pár száz forintért vették a gépet, akkoriban faluhelyen, egy jófajta házat lehetett venni ennyi pénzért.Az biztos, hogy valami (most, hogy így visszaemlékszem) misztikus, szertartás szerű dolog volt a motor megmutatása.Több volt nekik, mint egy motorkerékpár, vagy használati eszköz...
      OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Velem valami hasonló történt mikor egy 350-es Jawa-t néztem meg. Szépen letakarva ahogy kell eredeti(!) gyönyörű bordó festés és csíkozás hibátlan krómmal(!) első fék vagy kuplung hibája volt csak. Mintha most hozták volna ki a gyárból... Gyönyörű gép annyi szent. Próbáltam alkudni a tulajjal de nem adta el.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X