Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Motorok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Motorok

Üdvözlöm a tisztelt fórumtagokat!
    Mindig azt szerettem volna elérni a munkám során hogy tökéleteset hozzak létre mert részben erre tanítottak,meg hát igényem is volt rá.De mindig csak egyre jobb lett az eredmény és még jobbat akartam és még jobb lett de nem tökéletes.Persze ez egy kiélezett értékelés,de a filozófiát tükrözi.Igazából a veterán terület nem mozdított meg hogy alkotássá fajuljon kettőnk kapcsolata egészen mostanáig.Jómagam eddig diesel motorok felújításával ,de elsősorban a befecskendező rendszerek javításával ,felújításával foglalkoztam ill.foglalkozom is!A motorokat restaurálni A-Z-ig,az egy csodálatos feladat és kihívás,miközben a különböző alkatrészek az ember kezében újjá varázsolódnak,eközben a motor szinte elárulja hajdani megalkotójának hangulatát lelkiállapotát -a motor is egy festmény amit elemezni lehet -ezen kívűl minden érdekel ami a felújítás technológiákhoz tartozik.Nálam a dieselek az elsők,habár most egy VW T2B boxer benzines motort szeretnék régi fényében látni.

Kedves Csabee!

Nagyon a szívembe talált ez az írás.A tanítás tisztelete,-meghajolni elődeink előtt,-kiktől az életet és a tudást is kaptuk és továbbvinni és adni,hogy az utódok is birtokolják,mindazt aminek emberöltőkön keresztül,most mi vagyunk a hordozói.

Sajnos,vagy szerencsémre,-magam is maximalista vagyok,-még soha a büdös életben nem sikerült semmit úgy megcsinálnom,bár másoknak nagyon tetszett,hogy magamban ne fogalmazódott meg,másképpen,még jobbra,szebbre kellett volna csinálni.Magam sem tudom eldönteni,hogy ez jó,vagy rossz,de úgy vélem,hogy sosem tökéletes semmi.Az is nagyon tud zavarni,ha egy csavar le van sarkítva,-legyen az akár nem látható helyen.Gondolom ez már valami eszelős mánia,de mit tegyek,-ilyen vagyok és ahogy az idő halad velem egyre hülyülök.

Nagyon örülök,hogy regisztráltál,-ilyen emberekre van itt nagy szükség,-kérlek légy a fórum aktív tagja!

Üdvözlettel:Che
    soveny, -t5- és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X