Közlemény

Collapse
No announcement yet.

kunszigetgabor‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kunszigetgabor‎

Sziasztok!
    A magam részéről örülök hogy ajánlották nekem az oldalt,és sikerült is regelnem.
    Konkrétan a Trabantklub oldalán javasolták a Veterán fórumot.
    Rólam röviden annyit, hogy bár nem a szakmámban dolgozom, ami manapság nem meglepő,autószerelő-szerető lennék.
    Én még a 80-as évek végén Ladákon,Trabantokon,Skodákon stb. tanultam.
    Ezek a járművek még szerelhetők voltak,sajnos ma már lassan azt lehet mondani, az a gazdag akinek ilyen autója van. Hogy miért? Egész egyszerűen az alkatrész hiánya/ára miatt.( Vagy inkább azért mert neki megadatik az a semmivel sem összetéveszthetetlen érzés amit csak ő érezhet ha beül!!!!!!.
    Persze lehet hogy csak irigy vagyok!
    Végül csak annyit izgalmas lesz az oldal, ebben biztos vagyok
    Üdvözlettel: kunszigetgabor

Kedves Kunszigetgabor!

Valóban nem meglepő,de számomra nagyon elszomorító,hogy szakmájukat kitanuló és arra,-sokszor életüket feltevő emberek,a megélhetésért,az-az a létminimumért,-teljesen más gyakorlatot kívánó foglalkozást "űznek".Egyet értek veled abban is,-bár te ezt nem pontosan így fejezted ki,hogy a mai technika,nehézkesen szerelhető,-vagy egyáltalán nem.Gondolok itt olyan egységekre,-mint pl.légmennyiségmérő és még sorolhatnám a szabályozott keverékképzésű motorok összes elektronikával kapcsolatos alkatrészét,ill., részegységeit.Természetesen,-jól tudom,hogy a technika és a technológia fejlődésének folyamatát megállítani nem lehet és nem is kell,-csupán az a kérdésem,-valóban az embert és a környezetvédelmet szolgálja e, ez a "trend"?

Üdvözlettel:Che
    sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Üdv

Én villanyszerelő végzettséggel rendelkezem én se a szakmámban dolgozom max. maszekolgatok benne , cnc gépkezelő és beállítóként dolgozom ezt is szeretem csinálni és örülök neki hogy a mai körülmények között van munkám . Imádom a régi kor járműveit és azok minőségi színvonalait . Jelenleg egy veterán korú gépel rendelkezem ami sokak számára nem nagy dolog de én szeretem az pedig egy 1976 os simson s50b íme egy kép róla Click image for larger version

Name:	DSC00074.JPG
Views:	1
Size:	176.9 KB
ID:	129600 nagyon szerethető gép még soha nem hagyott cserben mindig menet kész Nem régiben szert tettem egy 1986-os MZ-TS 125 de-luxe típusú motorkerékpára ez is nagy szerelemnek ígérkezik .papírjai rendbe vannak motorikusan jó de egy két pici hibája van amit majd orvosolni szeretnék íme egy kép róla is Click image for larger version

Name:	DSC00391.JPG
Views:	1
Size:	117.7 KB
ID:	129601 Szerintem ennyi elég rólam örülök hogy a az oldal tagja lehetek további szép napot
      kunszigetgabor, joker és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Che kedvelte ezt.

Komment

Hello Che!

Kérdésedre a válaszom a következő: mindig az a "trendi" vagy inkább a szabályok által elfogadott, amiért a legjobban lobbiznak.Szerintem a kétütemű motorok semmivel sem szennyeznék jobban a környezetet, mint a négyüteműek,ha
          valamelyik nagy hatalmú azt akarná.Például szintetikus motor olajok stb..A szereléshez csak annyit: nem autószerelőket képeznek, hanem autó összeszerelőket.Fődarabokat cserélnek,autókat diagnosztizálnak.Ennyi!
          Üdvözlettel: kunszigetgabor

Üdv Bury!
          Igazán örülök, hogy írtál.Gratulálok a motorokhoz,nagyon jól néznek ki.Ahogy néztem a képeket, rájöttem nekem is van egy Riga 12-esem.Majd készítek róla képet.Ha jól tudom 1972-es és müködik!!!!Ez azt hiszem már régebben is nagy dolog volt.Igaz hogy az ülés nem eredeti,de típus azonos (verhovina).

Üdv: kunszigetgabor
          bury és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X