Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bilétnyikov et.bemutatkozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bilétnyikov et.bemutatkozása

Üdvözlöm a T.Tagtársakat!

A minap valahogy észrevettem,hogy a tagok között akadt olyan,aki hozzám hasonlóan foglalkozott már DKW NZ 350-es motorral. Nálam ez a műsor épp most kezdi reneszánszát élni. A dolog,azért nem lett elkapkodva,mert a birtokba vételt nem követte azonnali felújítás. Az még egy kicsit váratott magára. Na,persze nem túl sokat,csak mintegy 35 évet,ha sokat mondok. Ezért vettem a bátorságot és "befurakodtam"a fórumba,avval a nem titkolt reménnyel,hátha a későbbiekben még egymás segítségére lehetünk ebben-abban. Rajtam nem fog múlni.

Üdvözlettel, Bilétnyikov et.

Zdrasztvujtye Tovaris Bilétnyikov!

Cirill billentyűzet hiányában fogadd el fonetikus üdvözletemet,a bemutatkozásodhoz illő nyelvezetben.Örülök,hogy a fórum tagja lettél.
    Remélem,hogy a "csipke Rózsika" álmát alvó DKW is fel fog támadni előbb-utóbb a kezeid munkája segítségével.A fórumba nem furakodtál be,-ha hasonló az érdeklődési köröd,-itt a helyed.

Kérlek légy aktív,konstruktív tagja a fórumnak!

Doszvidányie Tovaris Bilétnyikov!

Üdvözlettel:Che
    Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2012 jan. 25, 01:01.
    öcsibácsi66 és soveny kedvelte ezt.

Komment

Üdv kedves Che!

Szpaszyba a megtisztelő reakcióért. Természetesen megpróbálom magamat az ún.passzivitástól a lehető legtávolabb taratani,de azért be kell vallanom,hogy nincs minden nap lehetőségem a fórum látogatására. Minden esetre,azért majd igyexem. A fent említett holt idő persze nem telt el teljes tétlenségben--még a DKW szempontjából sem--inkább azt mondanám,hogy előbb a sürgősebb eseteket láttam el, több-kevesebb sikerrel.És mivel a beavatkozásokat nem csak a járművek,hanem jómagam is túléltem,így talán már hozzá merek fogni az akutról időközben heveny állapotúra modosult
      DKW gatyába rázásához,melyhez a T.Tagság szakmai jellegű támogatását is köszönettel venném.

Üdvözlettel, Bilétnyikov et.
      Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X