Közlemény

Collapse
No announcement yet.

imitt

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

imitt

Hogy kerülök ide? Hát úgy, hogy családi örökség révén van / lett /egy nagy telkem, meg egy magyobbacska szölöhegyem. Sajna szölő már nincs rajta, de még lehet...Mondta is az asszony.. te ember vénségedre megörültél...Hááátt....lehet. Ezen elözmények után -mivel rendbe kell tartani - a füvet csak csak illik lekaszálni,
    elkezdtem valami gép után keresgélni amivel eme müveletet el lehetne végezni. Addig addig keresgéltem mignem találtam egy csodát amit úgy hivnak ZIM 350. Tetszett ,egy kicsit gondolkodtam,/ viszonyítva más gépekhez nem is volt olyan drága / megvettem. Ez egy orosz csoda. Csinálok hozzá egy visszintes tengelyü 1.2 méter széles mulcsozót és indulhat a munka. De elötte szétszedtem, úgy ahogy illik. Kap egy nagy - nagy generált. De ahhoz, hogy igy legyen SZEREZNEM KELLL VALAHOL, VALAKITÖL SEBVÁLTÓ ALKATRÉSZEKET /fogaskerekeket, stb/( de lehet egy komplett sebváltó is) Hát így kerültem ide. Aki tud és akar segíteni.....Köszönöm.

Szia!
    Nekem is van egy ilyen "orosz csodám"!Én is földet művelek vele, de szerintem a kardán nem fogja bírni. Elég gyenge a hidraulika része is. Amúgy a többi része erős! A váltóba nem nagyon találsz alkatrészt itthon. De van egy teló számom aki külföldről talán tud hozni alkatrészt. A lenne bármii kérdésed a gépről nyugodtan írj!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X