Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Dongó

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tibi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdvözlet!

Van egy Csepel Túrám teljesen felújítva, felújított dörzskerekes Dongó motorral.
    Van még egy Csepel Toldim az is felújítva, üzemképes Dongóval...
    Ezenkívül van még 2 db működőképes Dongóm.

Ahogy látjátok eléggé Dongó megszállott vagyok
    Szia Tibi!
    Nem akarok hülyeséget kérdezni, de megkockáztatom!
    Fel lehet szerelni a Dongót a "mai" kerékpárokra is, nem váltós vagy mountain bike típusra gondolok, hanem egy mai gyártású, kontrás bicajra!

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv!

Szerintem egyszer nekem is lesz egy Dongóm! Nagyon jópofa lehet.
    Én is gondolkodom rajta!
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Üdv!

Szerintem egyszer nekem is lesz egy Dongóm! Nagyon jópofa lehet.
      Sziasztok!
      Én már Dongózom is, mert nagyon furdalt a kíváncsiság! Vettem egyet Makón a "Dongók hazájában". Eddig minden rendben!

Az igaz, hogy a svájci sapkát hiányolom az ülésről!
      Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 márc. 05, 14:00.
      TZ, jagdtigger és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

sziasztok !

Dongó Motor Kerékpárhoz Gyújtótekercs & CDI Gyújtás Elektronika eladó, tel: 06 70 2765992, ha esetleg valakit érdekel hívjon.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Lehet hogy nekem nem megfelelő az indulási technikám ? De az valószínűbb hogy az akkori öregek nem voltak olyan nyápicok mint én. ( A dekompresszort én is húzom induláskor ! )
          Én nekem teljesen könnyen megy az indulás, dekompresszort sem szoktam húzni. Igaz, még csak 13 vagyok!

- - - Updated - - -

wadember eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Sziasztok nekem is van két öreg dongóm persze egyik sem indul okosok mondták hogy a gyújtás fogaskerekeit valamim jelölés alapján kell összerakni de én semmit nem látok rajtuk. Trafó letesztelve az szépen megy de szikra nincs. Szerintem a mágnes pólus nem jókor hagyja el a tekercs vasmagját. Köszi a segítséget előre is.
          Igen, nem mindegy, hogy hová teszed a fogakat! Mivel jelzést én sem találtam rajta, ezért csak egy lehetőség maradt: Egymás után kipróbáltam miden fogat, és ahol volt szikra, tovább finomítottam, oda tettem, ahol a legerősebb volt. De persze ehhez minden más elektromos berendezés rendben kell hogy legyen.
          "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Én nekem teljesen könnyen megy az indulás, dekompresszort sem szoktam húzni.
            Akkor vagy nálam hiányzik az erő, vagy nálad a kompresszió !
            emu és Örs kedvelte ezt.

Komment

Akkor vagy nálam hiányzik az erő, vagy nálad a kompresszió !
              Egyszer kegyetlenül megtekerem, aztán úgy szalad felfelé a dombon...
              "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Udv!

Tudja valaki,hogy borzen lehet-e venni Dongohoz utangyartott subertut vagy melyik tipusebol lehet atalakitani?

Komment

Click image for larger version

Name:	Bíró 001.jpg
Views:	1
Size:	75.7 KB
ID:	143776
                  Beszélj vele, küld neked postán amit csak a Dongohoz szeretnél!
                  Titus, sinter és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X