Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás-veterán erőgépek - Homa

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves Homa! Gratulálok a steyr 180a-hoz. Ha jól láttam a másik traktor egy mauerwulf(remélem jól írtam). Édesapámnak is 180a-ja van egy kicsit másképp néz ki persze általunk. A házi munkákra a legtökéletesebb szerintem is, nem fogyaszt sokat, mozgékony,és könnyű vezetni. majd teszek fel képeket róla. Alkatrészek tekintetében pedig a hazai dutra alkatrészei jók hozzá(hengerfej,izzógyertya,porlasztó).

Komment

Kedves t5! amikor említedted Siget nevét nagyon felcsillant a szemem. Édesapámmal onnan hoztuk a steyr 180a-t;akkoriban a kereszapám kint lakott a családjával és onnan sikerült megvenni a traktort ami a mai napig nagyon jó szolgálatot tesz a családunknak es persze megbecsült tagja is. Ennek már kb 17 éve.

Komment

Kakas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        onnan hoztuk a steyr 180a-t; Ennek már kb 17 éve.
        Szia!
        Már vagy 25 éve nem jártam Siget-ben, az Öregek "megöregedtek", a kapcsolat ellaposodott, már csak az emlékekből "élünk" sajnos!
        A Steyr-re emlékszem, minden háznál ilyen volt!
        Privát üzenetben megírom Neked a nagybátyám nevét, aki ott élt, hátha ismerős!
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Én is csak jót tudok mondani a steyerekről, mert már nagyon régóta használok egyet, eddig nem volt vele semmi gond tökéletesen működött.Most sajnos a hidraulikája nem működik rendesen, ha esetleg tudnátok segíteni megköszönném.

Komment

Mi a "pontos" hibameghatározás a hidraulikánál? Ha szaggatottan emel akkor kevés benne az olaj vagy a tömbbe becsatlakozó csőben lévő szűrő dugult el,vagy egyéb más de pontosabb dolgokat akkor tudok mondani ha leírod mi a rendellenes működés.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X