Kedves Homa! Gratulálok a steyr 180a-hoz. Ha jól láttam a másik traktor egy mauerwulf(remélem jól írtam). Édesapámnak is 180a-ja van egy kicsit másképp néz ki persze általunk. A házi munkákra a legtökéletesebb szerintem is, nem fogyaszt sokat, mozgékony,és könnyű vezetni. majd teszek fel képeket róla. Alkatrészek tekintetében pedig a hazai dutra alkatrészei jók hozzá(hengerfej,izzógyertya,porlasztó).
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás-veterán erőgépek - Homa
Collapse
X
-
Kedves t5! amikor említedted Siget nevét nagyon felcsillant a szemem. Édesapámmal onnan hoztuk a steyr 180a-t;akkoriban a kereszapám kint lakott a családjával és onnan sikerült megvenni a traktort ami a mai napig nagyon jó szolgálatot tesz a családunknak es persze megbecsült tagja is. Ennek már kb 17 éve.
Komment
-
Kakas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseonnan hoztuk a steyr 180a-t; Ennek már kb 17 éve.
Már vagy 25 éve nem jártam Siget-ben, az Öregek "megöregedtek", a kapcsolat ellaposodott, már csak az emlékekből "élünk" sajnos!
A Steyr-re emlékszem, minden háznál ilyen volt!
Privát üzenetben megírom Neked a nagybátyám nevét, aki ott élt, hátha ismerős!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
Komment