Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - veterán gyengegépek - Milos

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - veterán gyengegépek - Milos

Szevasztok, Mészáros Miklós vagyok. Egyik jószágomhoz kerestem leírást, és ez vezetett az oldalra. Még a birtoklási fázisban vagyok, 4-5 éve kezdtem öreg motorokat, robogókat vásárolni. Nem a kész, felújított jószágok érdekeltek, hanem amit a pénztárcám megengedett, és fantáziát láttam benne. Feleségem a második rom után megkérdezte:
    - Ugye, nem akarod rozsdás vackokkal telepakolni a garázst?
    - Neeem, természetesen mindegyiket fejújítom, és jó pénzért eladom, vagy használjuk.
    (Persze magamban határozott de igen volt a válasz. Egy ideje nem teszi fel ezt a kérdést, az én drága, aranyos, megértő szebbik felem. Csak örül, hogy az autója még befér.)
    Az elsőnek neki is álltam - Puch DS 50 - , aztán a krómozásnál elakadtam vagy 3 éve, leginkább lustasági okokból, bár néhány betegség is hátráltatott. Azóta random-szerűen nekiállok egyik-másik jószágnak, annyit elérek, hogy egy-két működőképes mindig van köztük. Ja a géppark: még egy Puch, egy MV 50-es (beállt dugóval vettem, egész jó állapotban, egy 20-as volt a gépmunka, azóta ő az egyik stabilan működő tag. Egy Babetta (nem bírtam ott hagyni 5000 FT-ért, két gumi kellett rá, most karbipucolásra vár, meg tank rozsdátlanításra, 50-es Moto-Morini blokkal szerelt robogó, egy igen rotya, de teljesen eredeti 175-ös Cz, meg egy Kovrovec K-175-ös. Ez utóbbi keresése hozott az oldalra, akár azt is mondhatom, hogy ő az orosz spannotok.

Üdvözöllek a fórumon!

Azért is írok neked hogy megnyugtassalak.Nem vagy egyedül ebben a "feleség" dologban!
    Én is állandóan azt hallgatom ,hogy minek ez a sok rozsdás motor? Én akkor azt kérdezem tőlle :minek az a sok táska ? Ezután csend van! Próbáld ki!!

Üdv !
    k_kazmer, mir-mur és Che kedvelte ezt.

Komment

Szia!
      Kössz a tippet, sajna nem működik: csak két táskája van, a hat moci ellen. De az ötlet jó, talán cipővel, ruhával működik.
      Üdv!
      k_kazmer, Tamás78 és Che kedvelte ezt.

Komment

A ruhával vigyázz !!
        Nehogy mindent megtegyen a motorok eltakarítása érdekében és szakadtan kezdjen el járni , addig amíg motor van az udvaron !!
        k_kazmer kedvelte ezt.

Komment

Nem is lenne rossz...szereti a pamut cuccokat, és amúgy is hiányom van összeszutykolnivaló rongyokból.
          k_kazmer és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X