Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Balhés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Balhés

Tisztelt fórumtagok.A különböző gépkönyvek letöltése miatt regisztráltam be,de már látom,hogy sok érdekes
    információt fogok itt találni.Magamról annyit,hogy épp egy EMU 250 eszterga rendbetételén dolgozom,csak
    nagyon lassan halad,mert kevés a szabad időm.Ezenkívül van 2db Tatra 2-603 autóroncsom,amit a későbbiekben szépen lassan szeretnék megcsinálni.Már 15 éve gyűjtöm a hozzávalókat,de szűkösek az anyagi
    lehetőségeim is.A későbbiekben esetleg szeretnék olyan fórumtagokkal beszélni,akik a gyakorlatban is ismerik
    ezt a típust.De inkább szemlélődni,nézelődni szeretnék.Üdvözlettel: Balhés.

Nem sűrűn fogsz találkozni olyanokkal akik gyakorlatban is ismerik, max a gyerekkorukból mint távirányítós autót.

Komment

a keresztapámnak volt, de asszem a 97-es talán... emlékszem a hátsókerék borításra, mert defektet kaptunk..., meg a osztott hátsó ablak szárnyára is... marha rég volt

Komment

Szervusz . Tizenhét évig "használtam" TÁTRA 2-603 -t. Talán három évvel ezelőtt adtam el. A világ nem olyan nagy , amilyennek képzeljük! Üdvözlettel. ( Majd keresek normális képet , ha érdekel valakit. ) A rosszul sikerült képet nem tudom törölni.Bocs. - Köszönöm a törlést. -

Click image for larger version

Name:	T. Tatra 001.JPG
Views:	1
Size:	125.4 KB
ID:	130945
        Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2012 márc. 24, 18:55. Oka: Töröltem a rossz képet. Bár szerintem az is klassz volt. :P
        soveny és Che kedvelte ezt.

Komment

Szervusz ! Egyszer-kétszer ültem a te autódban. Alkatrészeket is csereberéltünk.Így teljesen igazad van a világ nagyságáról.Pesterzsébeten lakom,és idáig 9 roncs autót vettem.Remélem ebből rájössz,hogy ki vagyok.Üdvözlettel:Balhés.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X